Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

VOLEI: CSM Târgoviște pleacă în Muntenegru

antrenament volei

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște va susține timp de zece zile un cantonament în Muntenegru, în perioada 29 august – 8 septembrie. La Podgorita va fi prezent un grup de  15 oameni, dintre care, 9 jucatoare și 6 membri ai staff-ului.

Cheltuielile legate de cazare, masă, baza de pregatire, recuperare -și tot ceea ce implică această deplasare-  vor fi platite de Federatia de Volei din Muntenegru.

”Miercuri, 10 august, a fost dat startul pregătirilor la echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Ziua a început cu un antrenament la sala de forță, la care au fost prezente Alexandra Trică, Diana Calotă, Bianka Mitrănescu, Ecaterina Ghiță, Matea Ikic și Ivana Djerisilo. Roxana Ivanof, Alexandra Sobo, Ramona Breban, Milagros Collar și Bernarda Brcic sunt angrenate în acțiuni ale echipelor naționale, iar Suzana Cebic se va alătura lotului pe 21 august. Staff-ul tehnic este alcătuit din Dragan Nesic (antrenor principal), Atanas Lazarov (antrenor secund), Nenad Djurovic (preparator fizic), Alin Călinescu (maseur), Dan Ioanovici (medic), Florin Gheorghe (asistent) și Dragoș Bizdrigheanu (delegat). Debutul în noua ediție de campionat a fost stabilit pentru 15 octombrie, printr-o deplasare la CSM Lugoj.” scrie site-ul CSM Târgoviste.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share