Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Volei. CSM Târgovişte a trecut la pas de Lugoj. Urmează un duel de foc

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte nu a avut emoţii în meciul cu CSM Lugoj, pe care l-a câştigat cu 3-0 (25-20, 25-13, 25-14). Echipa antrenată de sârbul Dragan Nesic şi-a arătat superioritatea şi a obţinut o victorie aşteptată. Doar primul set s-a încheiat la o diferenţă ceva mai mica, de cinci puncte, următoarele două fiind câştigate clar de târgoviştence, în faţa unor adversare care nu au putut emite pretenţii. Cea mai bună marcatoare a fost Millagros Collar, care a reuşit 15 puncte.

CSM Târgoviște: M. Collar 15p, S. Klisura 11p, A. Trică 11p, A. Sobo 7p, R. Ivanof 7p, B. Brcic 4p, R. Marciu, S. Cebic. Antrenor: Dragan Nesic.

CSM Lugoj: R. Rus 10p, F. Balae 9p, L. Ciocian 7p, K. Degeest 5p, I. Canae 4p, D. Roman 4p, A. Preda, L. Rus. Antrenor: Valerijan Luka.

Meci dificil cu Ştiinţa Bacău

Pentru CSM Târgovişte urmează un meci dificil miercuri, cu Ştiinţa Bacău, în deplasare, în etapa a şasea a play-off-ului. Victoria este obligatorie pentru a mai putea spera la locul 2 la finalul sezonului. Eşecul nu poate fi luat în calcul. În acest moment, echipa antrenată de Dragan Nesic se află pe locul 3, la trei puncte de a doua clasată, CSM Bucureşti.

Foto: Cristian Dudea

Distribuie acest articol Oficial Media
Share