Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Volei. Khimik Youzhne – CSM Târgovişte 3-2. Au luptat până în ultima clipă pentru calificare

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal nu a reuşit să se califice în optimile CEV Cup, fiind învinsă cu 3-2 în Ucraina, în manşa-retur cu Khimik Youzhne. Ucrainiencele au condus cu 2-0 (25-16, 26-24) la seturi, însă târgoviştencele au reuşit să revină în joc după ce au câştigat două seturi la rând cu 25-30 şi 25-22. Finalul a fost dramatic, cu o luptă crâncenă, iar setul decivis a aparţinut gazdelor, câştigat cu 15-13, care au evitat astfel un set de aur. În partida tur, disputată la Târgovişte, Khimik Youzhne s-a impus cu acelaşi scor, 3-2. Dincolo de eşecul dureror, este de apreciat că fetele de la CSM Târgovişte au crezut în şansa lor până la capăt, luptând până la epuizare pentru o victorie şi pentru calificarea în faza următoare a competiţiei continentale.
Khimik Youzhne: A. Chernukha 23, K. Silchenkova 17, I. Molodtsova 15, D. Drozd 12, M. Tomic 10, A. Politanska 4. Antrenor: Andryi Romanovich.
CSM Târgovişte: M. Collar 26, M. Ikic 23, A. Sobo 14, A. Trică 11, B. Brcic 5, R. Ivanof 3, S. Klisura 2. Antrenor: Dragan Nesic.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">