Volei Targoviste: Cu Dragan Nesic si Suzana Cebic dincolo de fileu

CSM Târgoviște s-a impus pe teren propriu cu 3-0 în fața echipei din Lugoj. Pe locul II în clasament la ora acestui articol, însă cu un meci în plus -câștigat la Craiova-, fetele noastre nu pot rămâne pe poziția aceasta, ci în funcție de rezultate, sperăm să păstreze locul trei, condiția fiind ca Lugoj să învingă CSM București pe 17.12.2016.

Suzana Cebic si prezenta sa pe teren a fost surpriza serii și la final, jucătoarea din Serbia ne-a mărturisit că se simte minunat după meciul câștigat clar împotriva fetelor din Banat, echipă pe care CSM Târgoviște o învinsese și în deplasare, în primul meci din sezon.

Dragan Nesic, antrenorul principal al echipei, a fost alături de noi și ne-a declarat că este bucuros pentru victorie și pentru felul în care fetele sale au jucat astăzi.

Oficial Media: Este primul tău meci după operație, cum te simţi ?

Suzana Cebic: Minunat. Iţi mulţumesc! Mi-a plăcut acest meci deoarece mi-a fost dor sa joc, mi-a fost dor de echipa mea si mă bucur că m-am întors şi îmi voi da silinţa cât de mult voi putea pe teren, pentru că într-o lună voi putea juca normal şi sunt foarte fericită.

Oficial Media: Cum ţi se pare calendarul meciurilor, și dacă jocul rezultatelor crezi că vă oferă șanse la titlu?

Suzana Cebic: Nu este nimic clar încă, pentru că turneul este lung, deci totul este posibil.

Oficial Media: Dragan, ce ne poți spune despre meciul de astăzi?

Dragan Nesic: De această dată o avem pe Susan în teren, într-un final, iar în organizarea echipei noastre se vede o mare diferenţă cu Susan.  Nu numai pentru că este una dintre cele mai bune jucătoare, dar pentru că are personalitate.

Oficial Media: Care este tonusul moral al echipei?

Dragan Nesic: Acum, cu Susan, este absolut diferit. Unul bun, puternic.

Oficial Media: Au existat discuţii la nivel de conducere, legate de rezultate și de situaţia în clasament a echipei?

Dragan Nesic: Da, între mine şi conducerea clubului au existat discuţii şi ca antrenor accept orice condiţie mi se pune din partea echipei manageriale.

Oficial Media: S-au facut declarații mai mult sau mai puțin oficiale, referitoare la faptul că vi s-a tăiat din salarii. Cum comentezi decizia?

Dragan Nesic: În acest moment nu au făcut asta. De asemenea, o vreme, rezultatele noastre nu au fost bune, dar în acelaşi timp nu am spus nimic cu privire la faptul că cea mai bună jucătoare nu este cu noi şi organizarea este cu totul diferită fără Susana. În acest an am ajucat doar un singur meci, cu Piteşti, în care au fost prezente toate jucătoarele. Doar un singur meci. Însă cred că acesta este doar un drum greu şi că vom câştiga în final.

Oficial Media: Ai revizuit strategia și te gândești la ceva nou. Te afectează presiunea conducerii?

Dragan Nesic: Poate anumiţi jucători vor pleca la sfârşitul campionatului, orice se poate întâmpla, vom vedea. Vă voi spune ceva: când am venit în acest oraş, nu am venit pentru bani. Chiar dacă îmi vor înjumătăţi salariul, eu voi sta, pentru că nu sunt aici pentru bani. Aş fi plecat în Turcia pentru bani, nu aici!

Oficial Media: Suzana, aici, în Târgovişte eşti un superstar. Cum te simți la noi?

Suzana Cebic: Nu am ştiu că sunt un star. Mă simt minunat, este al treilea sezon al meu și sunt fericită aici.

Oficial Media: După vacanţă sunt şanse să greşească echipele care se află în top: CSM Bucureşti, Dinamo, Blaj, Bacău, astfel încât noi să ne ducem în faţă?

Suzana Cebic: În acest moment nu putem vorbi despre ce se va întampla mai departe pentru că abia am început. Totul este posibil.

Oficial Media: Acum este foarte important că poţi juca.

Suzana Cebic: Da, aceasta este cea mai bună veste, iar eu sunt foarte fericită că pot juca din nou.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share