23/09/2021

Lună plină 14 decembrie 2016 – Punctul final de iluminare pentru anul 2016

 

Zilele de 13-14 decembrie de lună plină cad în zodia gemenilor şi vor fi evenimente care vor culmina cu sentimente şi emoţii care au loc în jurul săgetătorilor şi au legătură cu luna plină din noiembrie. Luna plină din decembrie este de fapt o altă super lună care face parte dintr-o serie care aduce iluminare în lume.

Aceasta este o energie extrem de puternică care vă va ajuta să curăţaţi tot ceea ce trebuie să lăsaţi să plece pentru a putea primi noua energie a lui 2017 cu braţele deschise şi cu o nouă perspectiv.

Luna plină din decembrie activează de asemenea ceea ce astrologii numesc dreptunghi mistic. Aşa cum şi numele sugerează, dreptunghiurile mistice sunt magice şi vă vor ajuta să vă supraîncărcaţi cu energie .

Dintr-un punct de vedere intuitiv, acest dreptunghi mistic va deschide un portal către un nou tărâm. Acest tărâm va fi accesibil pentru aceia care primesc energia în multe feluri, accesând acest tărâm, veţi trece repede către energia lui 2017.

2016 a fost un an greu al despărţirilor în timp ce 2017 este un an plin de noi începuturi .

Această lună plină din decembrie este ultimul punct de evaluare unde vei fi capabil să revizuieşti ceea ce ai învăţat şi ceea ce ai de gând să iei cu tine în noul ciclu.  Dacă acolo încă sunt energii şi probleme cu care te lupţi, ele vor veni cu tine în noul ciclu al anului 2017 dacă nu vei face un efort conştient pentru a le depăşi acum. Este încă timp să te eliberezi  şi să dai drumul lucrurilor care nu vrei să te însoţească în noul an.

Dacă tu chiar ai nevoie să verşi, dacă simţi o dorinţă să le dai drumul, dacă simţi o dorinţă să te transformi în absolut şi să ajungi la potenţialul tău maxim, dacă eşti pregătit pentru asta, Universul îţi va oferi o invitaţie .

În această lună plină din decembrie, sub puterea dreptunghiului mistic, un portal se va deschide pentru tine şi va avea urmări rapide. Aceste urmări rapide te vor determina să realizezi repede lucrurile astfel încât să accelerezi către ceea ce are 2017 pregătit pentru tine. Acest portal este ca o scurtătură prin care poţi accesa mai repede procesul de eliberare. Acest portal este accesibil numai pentru cei care sunt pregătiţi să-și deschidă pe deplin conştiinţa.

Fii bun cu tine şi dă-ţi timp şi spaţiu pentru a reflecta şi pentru a lăsa lucrurile să treacă. Lucrează la îmbunătăţirea ta sub această lună plină şi bucură-te de minunata iluminare pe care ţi-o aduce energia. Această lună plină ar fi de asemenea un timp perfect pentru a face o ceremonie de eliberare.

Tanaaz

sursa

Traducerea și adaptarea: Ana Maria Staicu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share