Vrei să ai o curte deosebită? Iată câteva lucruri pe care le poți face în sensul acesta!

Vrei să ai cea mai frumoasă curte din cartier și nu știi cum? Dorești ca toată lumea care trece prin fața casei tale să se oprească să o admire? Ai o idee vaga despre cum ai vrea să faci asta, dar nimic clar stabilit? Ei bine, acest articol ți-a pregătit 3 modalități prin care poți realiza acest lucru, făcând o investiție serioasă, dar care va merita pe termen lung, cu siguranță. Citește-l mai departe pentru a vedea despre ce este vorba și a vedea cum poți avea parte de curtea la care visezi!

Iată 3 modalități prin care poți avea cea mai frumoasă curte de pe strada ta

  1. Schimbă gardul

Pentru că gardul este primul aspect ce atrage atenția oricui atunci când trece pe lângă casa ta, acesta trebuie să fie primul lucru la care trebuie să te gândești. Renunță la gardul clasic și plictisitor pe care îl ai și tu și majoritatea românilor și încearcă ceva mai inedit! Spre exemplu, ți-ai putea realiza un gard din piatră care îi va oferi curții tale un aspect cu totul special! Dacă ai nevoie de piatră pentru gard, poți apela cu încredere la cei de la Rotanis.ro, care te vor ajuta cu siguranță să îți faci gardul potrivit gusturilor tale!

  1. Plantează flori și gazon

Al doilea lucru pe care este necesar să-l ai în vedere este aspectul grădinii tale. Cu cât e mai plină de viață, cu atât arată mai bine, așadar nu te sfii să plantezi un gazon frumos pe care să-l întreții cu grijă, alături de tot felul de flori colorate ce te vor face să te simți de parcă ai vizita o grădină botanică. Ai grijă la modul în care trebuie întreținut gazonul pentru a avea o durată de viață cât mai lungă!

  1. Decorează curtea

Alături de grădina bogată în plante și poate chiar fructe și legume, trebuie să rezervi un spațiu destinat relaxării. Aici poți include un balansoar, o piscină gonflabilă pentru copii și un foișor în care vei putea petrece liniștit zilele de vară citind o carte sau bând o bere alături de prieteni. De asemenea, obiectele decorative de grădină trebuie să fie nelipsite, dacă vrei să ai o curte de invidiat. Și în cazul acesta poți opta pentru ceva mai deosebit, în locul clasicilor pitici de grădină pe care toată lumea îi are, pentru a ieși în evidență. 

         Acum că ai aflat care sunt cei 3 pași esențiali de care trebuie să te ocupi pentru a avea curtea visurilor tale, ce mai aștepți? Începe să faci demersurile necesare pentru construirea acelui gard despre care ai citit mai sus și întreab-o pe soția ta ce fel de flori și-ar dori să aibă în curte. Nu lua niciodată vreo decizie fără să te sfătuiești cu ea, deoarece acest lucru s-ar putea să n-o facă foarte fericită, iar toată lumea cunoaște expresia „Happy wife, happy life”!

  

Sursă foto: Shutterstock.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share