Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vrei să ai o piele de vis? Află care sunt cele două tratamente cosmetice care te vor ajuta!

Dacă vrei să redobândești frumusețea și tinerețea pielii tale, dar nu vrei să apelezi la operații estetice sau injecții cu botox, există două soluții naturale și eficiente: mezoterapia facială și terapia PRP. Aceste două tratamente cosmetice se bazează pe stimularea regenerării celulare și a producției de colagen, fără a folosi substanțe străine organismului.

Ce este mezoterapia facială?

Mezoterapia facială este o tehnică minim invazivă care constă în introducerea unor micro-ace în piele, la o adâncime de 1-2 mm. Acestea injectează un cocktail de vitamine, minerale, aminoacizi și acid hialuronic, care hrănesc, hidratează și restructurează țesutul cutanat. Apelând la mezoterapie facială beneficiezi de efectul de lifting, antirid, antiacnee și depigmentare. De asemenea, se îmbunătățește circulația sanguină și oxigenarea pielii.

Ce este terapia vampir?

Terapia vampir, cunoscută și sub numele de PRP (plasma bogată în plachete), este o procedură care folosește propriul sânge al pacientului pentru a stimula regenerarea pielii. Se prelevează o cantitate mică de sânge din braț, care se centrifughează pentru a separa plasma de restul componentelor. Plasma, care conține factori de creștere și alte substanțe benefice, se injectează apoi în zonele vizate ale feței. Terapia vampir are efecte de întinerire, tonifiere, cicatrizare și iluminare a tenului.

Cum se combină cele două tratamente?

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă să se combine mezoterapia facială cu terapia vampir. Astfel, se potențează efectele benefice ale ambelor proceduri și se obține o piele mai fermă, mai elastică, mai netedă și mai strălucitoare. Cele două tratamente se pot face în aceeași ședință sau la un interval de câteva zile. Numărul de ședințe necesare depinde de starea pielii și de obiectivele fiecărui pacient.

Ce trebuie să știi înainte și după tratament?

Înainte de a începe tratamentul cu mezoterapie facială sau terapie vampir, este important să consulți un medic specialist care să îți evalueze starea pielii și să îți recomande cel mai potrivit protocol. De asemenea, trebuie să eviți expunerea la soare, alcoolul, fumatul și medicamentele antiinflamatoare cu cel puțin o zi înainte de procedură. După tratament, este posibil să apară roșeață, umflare sau vânătăi la locul injecțiilor, care se vor remite în câteva zile. Trebuie să aplici o cremă hidratantă și calmantă pe față și să folosești protecție solară.

Mezoterapia facială și terapia vampir sunt două tratamente cosmetice care te ajută să îți transformi fața în mod natural și sigur. Nu au efecte secundare grave sau contraindicații majore. Sunt potrivite pentru orice tip de piele și pentru orice vârstă. În plus, sunt accesibile ca preț și nu necesită o perioadă lungă de recuperare. Dacă vrei să îți oferi un cadou special și să îți redescoperi frumusețea interioară și exterioară, nu ezita să încerci aceste tratamente revoluționare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin