Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Weekend triumfal pentru scrimerii timișoreni

În acest weekend au avut loc trei competiții de scrimă, la care sportivii de la ACS Floreta Timișoara nu numai că au participat, dar au și cucerit cam tot ce se putea. Una dintre competițiile importante s-a desfășurat la Cluj, fiind vorba de Campionatul Național Speranțe – floreta U15, iar două internaționale desfășurate în Slovacia și Serbia.

Scrimerii de la ACS Floreta Timișoara au devenit campionii Romaniei U15 la floreta atât la baieti cât și la fete. Astfel, echipa fetelor compusă din junioarele Alexandra Adoch, Maya Marișescu și Amalia Maciu a dispus în finala de echipă CSA Steaua Bucuresti cu 45 – 28, cucerind medalia de aur, iar echipa băieților compusă din juniorii Filip Efros, Alan Fey, Rareș Popescu și Rareș Vasilache a triumfat în fața celor de la CSM Corona Brașov cu scorul 45 – 30.

Adoch Alexandra a obținut medalia de aur la proba individuală în finala disputată cu colega ei Marișescu Maya care s-a clasat pe locul II, cucerind argintul iar la băieți, Filip Efros, sportivul de la ACS Floreta Timisoara, a câștigat locul trei la proba individuală băieți.

La Concursul Memorial Martinengo din Slovacia, Bratislava, Malekshahian Darius (18 ani) a ocupat locul 20.

De asemenesa Concursul Memorial Andrej Gardenin, Circuit European U14, de la Belgrad a fost câștigat de Giulia Levrone care a ocupat locul I, iar Maxim Clara locul II.

Antrenorii clubului sportiv din Timișoara s-au declarat foarte mulțumiți de rezultatele obținute și de performanțele sportivilor din acest weekend. „Se vede munca depusă de tinerii scrimeri, se vede devotamentul și pasiunea cu care aceștia participă la toate competițiile. Sunt extrem de talentați, iar eforturile depuse la antrenamente se răsplătesc atunci când suntem pe podium. Felicitări tuturor câștigătorilor și nu in ultimul rând felicitări și celorlalți participanți”, spune Iulian Teacă, unul din antrenorii Asociației Club Sportiv FLORETA Timișoara.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin