Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Zilele Cetății Târgoviște 2023, primarul municipiului: Îmi doresc să însemne o bucurie pentru toți!

Zilele Cetății Târgoviște se vor desfășura în perioada 8-10 septembrie 2023, iar autoritățile locale au pregătit un program menit ”să mulțumească” pe toată lumea. În conferința de presă, care a avut loc astăzi la Cinema Independența, primarul orașului, Daniel Cristian Stan, a oferit mai multe detalii cu privire la evenimentele din perioada următoare.
Vor avea loc concerte, expoziții, un show aviatic susținut de Aeroclubul României, spectacole de teatru, filme, competiții sportive, târgurile de anticariat și meșteșugărești, un concert din cadrul Festivalului George Enescu, concert de romanțe. De asemenea, în cele 3 zile de sărbătoare, în Parcul Chindia, zona ruinelor, vor urca pe scenă Horia Brenciu și HB Orchestra, Trooper și Lovebite, Loredana, Nicole Cherri și Dorian Popa.

Zilele Cetății Târgoviște – ”Important este să primim această sărbătoare cum se cuvine și să ne bucurăm de ea ca o comunitate extraordinară”

Declarații pe larg, Daniel Cristian Stan:
„Se apropie sărbătoarea orașului nostru – Zilele Cetății – și îmi doresc ca ea să însemne o bucurie pentru toți târgoviștenii. Cumva, acest moment ne aduce împreună, indiferent de vârstă, de profesii, de preocupări și pasiuni.
 Tocmai de aceea, am organizat un program care să răspundă tuturor exigențelor în cele 3 zile dedicate sărbătorii, un program care să-i bucure pe copii și seniori deopotrivă, pe cei care iubesc sportul, pe cei pasionați de carte, pe cei care vor să se distreze la concerte de calitate, pe cei care tânjesc după obiecte tradiționale și obiceiuri meșteșugărești etc. Vom avea o sărbătoare care înseamnă mai mult decât o „petrecere în aer liber”.
Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu și managerul Teatrului Tony Bulandra, Mihai Constantin Ranin
Există, deja, câteva repere care au intrat în tradiția Zilelor Cetății: Salonul Editorial, Târgul de anticariat, Târgul Meșterilor Populari, Premierea cuplurilor „de aur”, Campionatul de fotbal între cartiere, Turneul de tenis. Lor li se adaugă și câteva suprize și momente inedite (show aviatic, ancorare balon cu aer cald, un stand expozițional al echipelor de robotică din Târgoviște).
 Și concertele. În cele 3 zile îi vom avea aici pe Horia Brenciu și HB Orchestra, pe Trooper și Lovebite, pe Loredana, Nicole Cherri și Dorian Popa. Cum spuneam, pentru toate exigențele.
Important este să primim această sărbătoare cum se cuvine și să ne bucurăm de ea ca o comunitate extraordinară.„

Distribuie acest articol Oficial Media
Share