Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ziua învățării nonformale 2016- ZÎNUL trece prin Târgoviște pe 21 octombrie

educatie-nonformala

„Ajunsă la cea de a șasea ediție, sub bagheta magică a unei zâne, ZEN aka Ziua educației nonformale se transformă în ZÎN – zâna…aaa de fapt Ziua învățării nonformale…” (http://www.nonformalii.ro/evenimente/zin-ziua-invatarii-nonformale-2016).

Asociația cultural-educativă ”Ambasadorii prieteniei” vă invită în povestea muzicală a ZÎN-ului de Târgoviște: cîte un sfert de oră de muzică instrumentală interpretată de elevi de școală primară și gimnazială dirijați de doamna prof. Maria Vârjoghe, în fața Restaurantului Belvedere, vineri în jurul orei 11.15 și în amfiteatrul de la Arsenal Cafe&Bistro, vineri în jurul orei 13.30. Flautiștii și blockflote-iștii fac parte din Orchestra Rapsozii cetății a Palatului copiilor din Târgoviște.

Poveștile au însă și ilustrații, deci vom adăuga și imagini pentru exemplificarea educației non-formale a elevilor din oraș. Elevi de la Liceul de arte „Bălașa Doamna” au creat logo-uri pentru un parteneriat Erasmus+ pe tema agresiunii virtuale (The Virtual Universe We Want), precum și afișe referitoare la acest fenomen tot mai răspîndit. O mică expoziție cu aceste materiale va putea fi vizitată la Librăria Fragilistic începînd de vineri seară.

Aceste câteva exemple au rostul să îi încurajeze pe elevi, părinți și profesori, dar și întreaga comunitate locală să folosească toate oportunitățile de învățare care o pot transforma într-un organism competitiv în lumea contemporană.

Asociația cultural-educativă “Ambasadorii prieteniei” funcționează în acest spirit din 1993 și în ultimii trei ani a oferit elevilor locali provocări diverse prezentate pe https://ambasadoriiprietenieitargoviste.wordpress.com (detalii la Corina Leca, tel. 0743406465).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share