Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ZIUA PORŢILOR DESCHISE, LA STPT TIMIȘOARA

Societatea de Transport Public Timişoara lansează o invitație tuturor cadrelor didactice şi elevilor din Timișoara, în perioada de desfăşurare a Programului Naţional Şcoala Altfel.
În perioada 27.02.2023-03.03.2023, societatea noastră va organiza ZIUA PORŢILOR DESCHISE, eveniment ce îşi propune creşterea deschiderii faţă de utilizatorii serviciului public de toate vârstele, prin accesul acestora la activităţile zilnice ce se desfăşoară în Depoul situat în bulevardul Dâmboviţa nr.67
Astfel, S.T.P.T. poate pune la dispoziţia doritorilor, în limita disponibilităţii şi programării prealabile, tramvaiul turistic TramTur care poate realiza circuitul Piaţa Libertăţii – depoul Dâmboviţa şi retur la punctual de plecare din Piaţa Libertăţii, pe durata desfăşurării programului Şcoala Altfel, în intervalul orar 08 00- 16 00.
Intregul program durează aproximativ 2 ore şi are ca punct de plecare staţia de tramvai din Piaţa Libertăţii, sensul de deplasare spre Piaţa 700. De aici, cu ajutorul tramvaiului turistic, elevii vor călători spre Depoul din bulevardul Dâmboviţa, nr.67 unde vor vizita incinta şi se vor familiariza cu activitatea colegilor noştri din diferite secţii/departamente – Secţia Tramvaie, Secţia Auto-autobuze electrice, Secţia Troleibuze etc.
Rezervarea locurilor se poate face începând cu data de 06.02.2023, la numărul de telefon 0768 329 681, urmând a confirma călătoria printr-o solicitare adresată Societăţii de Transport Public Timişoara, la adresa de email: birou.marketing@stpt.ro. Din motive de siguranţă, capacitatea recomandată pentru o călătorie este de maxim 30 elevi cu însoţitori, pe circuit (plecare din Piaţa Libertăţii, cu retur în aceeaşi staţie de plecare).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share