Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ZODIA ABUNDENTEI – o minte analitică, o judecată rece, o voinţă fermă şi o memorie excelentă

 

ZODII - OFICIAL MEDIAZODIA ABUNDENTEI. Nativul născut sub influenţa acestui semn de pământ are o minte analitică, o judecată rece, o voinţă fermă şi o memorie excelentă. Nu ştiţi despre ce nativ vorbim? Vă spunem noi! Ne referim, desigur, la toţi cei născuţi sub influenţa constelaţiei Fecioarei, care pot reţine uşor orice detaliu, deoarece au o minte bine organizată, iar această trăsătură le este de mare ajutor.

Fecioara este un semn astrologic cu totul aparte, cu o nobleţe înnăscută, un caracter maniabil şi o doză de ingeniozitate. Nativul Fecioară sau cel cu ascendentul în acest semn se află sub influenţa lui Mercur, care îl face analitic, raţional, pragmatic, orientat spre succes.

Fecioara are darul de a aduna meticulos şi de a economisi pentru zile negre şi nu acţionează decât foarte rar din impuls. Toate activităţile sale sunt trecute prin filtrul stăpânirii de sine. Aceste atribute o ajută pe Fecioară să obţină jobul dorit, să se concentreze pe testele importante din viaţa sa şi să devină, în timp, un om cu economii foarte mari.

Cei născuţi sub influenţa acestei zodii ajung la onoruri prin merite proprii, nu doar pentru că muncesc mult, ci pentru că îşi calculează fiecare pas.

Mintea sa deosebit de analitică, clară, precisă va trece prin raze X toate soluţiile unei probleme şi se va opri asupra celei mai realiste. Nativul Fecioară are un simţ înnăscut pentru tot ceea ce înseamnă afaceri sigure, munci de analiză şi de organizare şi pentru lucrurile tehnice în general. Firea sa meticuloasă o determină să muncească ore în şir, dar la final se va declara mulţumit de rezultat.

În copilărie, spiritul său critic combinat cu o doză de nesiguranţă, îl face face pe nativul Fecioară să fie destul de reber şi să refuze adesea sugestiile părinţilor.

Citeste articolele One.ro

Foto: bzi.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share