Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Zodii predispuse la depresii: care sunt nativii măcinaţi constant de probleme

depresia

Zodii predispuse la depresii. Cum influenţa semnelor astrologice se răsfrânge şi asupra sănătăţii fizice, dar mai ales psihice a nativilor, unele semne zodiacale au şanse mai mari să pice victime stărilor de depresie şi anxietate.
Potrivit site-ului Garbo.ro, există un top 5 al zodiilor care sunt predipuse la depresie, o boală psihică foarte gravă, care trebuie conştientizată şi tratată tratată.

Zodii predispuse la depresii: Racul se vindecă prin iubire

Racii sunt, de obicei, măcinaţi de griji, ajungând chiar să dezvolte probleme grave de sănătate din această cauză: durere de cap, oboseală, astenie, obezitate, diabet, chiar şi ulcer sau cancer. Starea de spirit a acestor nativi, care se demoralizează extrem de uşor, poate fi influenţată de orice schimbare sau eveniment important. Uneori exagerează problemele pe care le au, sunt lipsiţi de încredere în propria persoană şi cad uşor pradă emoţiilor negative. Singurul lucru care poate alunga stările depresive şi de anxietate este dragostea. O relaţie frumoasă şi o viaţă sexuală împlinită sunt cele mai bune remedii pentru Racul depresiv. De asemenea, foarte importantă este şi relaţia cu prietenii, care trebuie să îi fie aproape la nevoie, pentru ca Racul să se simtă iubit şi protejat.

Zodii predispuse la depresii: Gemenii nu suportă constrângerile

Cei născuţi în această zodie suportă foarte greu să fie comandaţi şi să li se impună anumite lucruri, aşa că orice constrângere îi poate arunca în depresie. Chiar dacă aparent se adaptează bine la noile situaţii, starea lor de spirit are de suferit dacă trebuie să ia decizii dificile, radicale. Gemenii trec repede de la o stare la alta, oscilează şi au tendinţa de a claca dacă sunt scoşi din zona lor de confort. De obicei sunt persoane energie, dar îşi pot pierde repede pofta de viaţă, pot avea impresia că sunt neînţeleşi şi că totul este împotriva lor.

Zodii predispuse la depresii: Scorpionul vrea totul sau nimic

Scorpionii sunt foarte energici şi pasionali, simt totul foarte intens, de aceea uneori fac o adevărată dramă din propria viaţă. Nativii sunt adepţii zicalei „totul sau nimic”, iubesc cu un devotament unic şi urăsc la fel de intens. Nimic nu este echilibrat, moderat în viaţa lor, iar atunci când se dăruiesc complet unei persoane sau unui scop şi nu obţin nimic în schimb, cad repede în depresie.

Zodii predispuse la depresii: Fecioara trebuie să se lase ajutată

Fecioara este o zodie obsedată de perfecţiune. Aceşti nativi sunt extrem de conştiincioşi şi intransigenţi cu ei înşişi, de aceea riscă să aibă căderi nervoase, să se epuizeze şi să ajungă la depresie. Nativul Fecioară nu ezită să facă mai multe lucruri deodată, dar vrea să iasă toate perfect, să aibă totul sub control, de aceea, pentru că pur şi simplu nu are timp să facă tot ce-şi propune, se confruntă deseori cu insomnie, cu surmenaj. Fecioarele trebuie să înţeleagă faptul că muncă nu trebuie să le afecteze sănătatea, că ar fi bine să delege unele responsabilităţi şi să se relaxeze din când în când.

Zodii predispuse la depresii: Peştii trebuie să înveţe să se iubească mai mult

Peştii sunt foarte sensibili şi vulnerabili. Nativii din Peşti au tendinţa de a se pune pe plan secundar şi de a face totul pentru ceilalţi. Ei sunt foarte atenţi la cum sunt percepţi de cei din jur şi de aceea fac mari eforturi ca să fie pe placul altora, ceea ce poate fi extenuant şi stresant. Orice critică are un efect devastator asupra stării de spirit şi chiar dacă face faţă atacurilor, nativul este grav rănit în interior. Orice opinie negativă este considerată un atac personal şi de aceea starea de spirit este dictată de impresiile celor din jur, lucru care duce la o stare continuă de agitaţie şi nesiguranţă. Singura soluţie pentru aceşti nativi este să înveţe să se iubească mai mult şi să găsească un echilibru între ei şi ceilalţi.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share