sâm. dec. 14th, 2019

Oficial Media

Stiri, evenimente, opinii, atitudine

Gala Excelenţei în Afaceri

A mai rămas doar o săptămână până când Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş va organiza la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, Topul Firmelor din Judeţul Timiş pe 2015, mai exact în 25 octombrie 2016, va avea loc Gala Excelenţei în Afaceri.

Ediţia din acest an se află sub un important moment din istoria recentă a municipiului de pe Bega: Timişoara Capitală Culturală Europeană.

Topul va reunii 8554 de firme, dintr-un total de 28 567, iar pe primele trei locuri sunt evidenţiate 1743, iar un număr de 241 de firme vor primii Distincţia de Excelenţă, iar 119 firme, Trofeul de Excelenţă.

Topul Intituţiilor de Învăţământ Superior se află la a opta ediţie şi toate cele patru mari univerităţi vor fi clasate pe primul loc.

CCIA Timiş mai acordă Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială, Trofeul de Excelenâă pentru Cultură, Trofeul de Excelenţă pentru Competitivitate Investiţională, Trofeul de Excelenţă pentru cel mai Inovativ start-up.

Premiile vor fi înmânate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administraţiei publice locale, Prefectul Judeţului, Preşedintele CJT, Primarul Municipiului Timişoara şi de personalităţi ale mediului academic şi diplomatic .

La cea de-a 23-a ediţie a topului vor fi peste 750 participanţi.

De asemenea CCIAT va avea şi momente aniversare: Cramele Recaş, 25 ani de la înfinţare şi Felix Ramiro, 4 ani de la deschiderea primului magazin în Timişoara.

Vor exista momente artistice şi de eycepţie oferite de Filarmonica „ Banatul” Timişoara, Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara, şi Trupa de Dans Reflex, dar şi un concert extraordinar susţinut de Corina Chiriac.

 

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments