: joi 20 octombrie 2016

Gala Excelenţei în Afaceri

OFICIAL MEDIA

A mai rămas doar o săptămână până când Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş va organiza la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, Topul Firmelor din Judeţul Timiş pe 2015, mai exact în 25 octombrie 2016, va avea loc Gala Excelenţei în Afaceri.

Ediţia din acest an se află sub un important moment din istoria recentă a municipiului de pe Bega: Timişoara Capitală Culturală Europeană.

Topul va reunii 8554 de firme, dintr-un total de 28 567, iar pe primele trei locuri sunt evidenţiate 1743, iar un număr de 241 de firme vor primii Distincţia de Excelenţă, iar 119 firme, Trofeul de Excelenţă.

Topul Intituţiilor de Învăţământ Superior se află la a opta ediţie şi toate cele patru mari univerităţi vor fi clasate pe primul loc.

CCIA Timiş mai acordă Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială, Trofeul de Excelenâă pentru Cultură, Trofeul de Excelenţă pentru Competitivitate Investiţională, Trofeul de Excelenţă pentru cel mai Inovativ start-up.

Premiile vor fi înmânate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administraţiei publice locale, Prefectul Judeţului, Preşedintele CJT, Primarul Municipiului Timişoara şi de personalităţi ale mediului academic şi diplomatic .

La cea de-a 23-a ediţie a topului vor fi peste 750 participanţi.

De asemenea CCIAT va avea şi momente aniversare: Cramele Recaş, 25 ani de la înfinţare şi Felix Ramiro, 4 ani de la deschiderea primului magazin în Timişoara.

Vor exista momente artistice şi de eycepţie oferite de Filarmonica „ Banatul” Timişoara, Casa de Cultură a Studenţilor Timişoara, şi Trupa de Dans Reflex, dar şi un concert extraordinar susţinut de Corina Chiriac.

 

Stejarel Ionescu

Citeste si ...

OFICIAL MEDIA

Comentezi?

You must be Logged in to post comment.

ULTIMELE STIRI OFICIAL MEDIA

METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru METEO: COD GALBEN in intervalul 19-21 ianuarie. Care sunt judetele afectate

Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Pentru a doua zi s-a ieşit în stradă

Oficiu Poștal Business la Timişoara

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Oficiu Poștal Business la Timişoara

S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru S-a modificat circulatia pe drumurile publice- Afla noutatile!

Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Volei. Eşec neaşteptat în semifinalele Cupei României

Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Guvernul a decis că 23 ianuarie e zi liberă pentru bugetari

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița: Programul de lucru in data de 23 ianuarie

Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Calendarul zilei de 19 ianuarie. NASA lansează prima sondă spre Pluto

Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Prognoza METEO pentru 19, 20 şi 21 ianuarie

Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

ianuarie 19, 2017, Comentariile sunt închise pentru Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2017. Berbecii pot iesi din relatii mai vechi

Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Parchetul General- Modificarea textului privind infracțiunea de conflict de interese echivalează în practică cu dezincrimnarea acestei infracțiuni.

FC Aninoasa a reluat pregătirea

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru FC Aninoasa a reluat pregătirea

Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Teatrul Tony Bulandra din Targoviste pregătește două producții cu artiști de peste hotare

Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru Legea grațierii a scos lumea în stradă: 7000 de persoane protestează în Bucureşti

De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

ianuarie 18, 2017, Comentariile sunt închise pentru De la 1 februarie mai putine taxe pentru ELIBERAREA PASAPORTULUI

COPYRIGHT

Colectivul redactional, conducerea ziarului OFICIAL MEDIA, precum si cea a GRUPULUI MEDIA SINGUR, nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele publicistice care nu respecta legea copyright-ului.
Autorul unui articol dat publicitatii, are obligatia sa respecte legea dreptului de autor si raspunde juridic in cazul incalcarii acesteia.
Supervizarea din partea echipei Oficial Media se desfasoara doar pe zona de corectura ortografica.

Director OFICIAL MEDIA,
Cristi Iordache