1 iunie 2021 – Universitatea de Vest din Timișoara a invitat copiii într-un loc de joacă verde, în Parcul Dendrologic Bazoș

În perioada 31 mai – 4 iunie 2021, UVT este organizatorul programului „UVT GREEN WEEK 2021: Economia Circulară în context european”, desfășurat la UVT în calitate de partener oficial în cadrul evenimentului organizat de Uniunea Europeană: „EU GREEN WEEK 2021”.

Dintre activitățile semnificative desfășurate în această săptămână, dedicate mediului și ecologiei, astăzi, de Ziua Copilului 2021, în Parcul Dendrologic Bazoș, cu începere de la ora 12 au avut loc activități dedicate copiilor, desfășurate în proximitatea Turnului de apă, având ca temă „Economia Circulară – Joacă de copii”.

Atelierele pregătite i-au încurajat pe copii să deprindă abilități de exploratori ai naturii, cu grijă față de mediul înconjurător. Copiii înscriși în program au parcurs, în ordinea dorită de ei, ateliere și experimente de Științe ale Naturii, Fizică, Arte Plastice și Muzică, Sport și mobilitate sustenabilă, Comunicare environmentală.

Jocurile și experiențele copilăriei, organizate de UVT în Parcul Dendrologic Bazoș, s-au desfășurat pe tot parcursul zilei, participanții, elevi și preșcolari înscriși prin școlile și grădinițele partenere, bucurându-se de acest 1 iunie „verde” și cu soare.

Alăturăm câteva imagini surprinse în spațiul public al Parcului Dendrologic Bazoș, din timpul activităților pe care echipa UVT le-a organizat pentru copii, de ziua lor.

Pentru mai multe detalii despre programul „Săptămânii Verzi în UVT”, vă invităm să parcurgeți agenda atașată. Evenimentele derulate online vor putea fi urmărite live pe pagina Facebook a UVT.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share