13/06/2021

100 cele mai bune afișe Germania, Austria, Elveția

O expoziție a Asociației 100 Beste Plakate e. V. în colaborare cu Centrul Cultural German Timișoara, Typopassage și Faber Community cu sprijinul Goethe Institut București

Curator: Ovidiu Hrin – Synopsis // Typopassage

Vernisaj: 19. Mai // 18:00 // Faber (Splaiul Peneș Curcanul nr. 4 – 5 Timișoara)

Competiția „100 cele mai bune 100 afișe Germania Austria Elveția” este organizată anual de către „Asociația 100 Beste Plakate“ (ONG) și își propune să facă publice realizări deosebite din domeniul designului de afiș din cele trei țări prin intermediul unui anuar și a mai multor expoziții.

Pot fi trimise afișe de toate genurile și în toate tehnicile de tipărire, care au fost concepute, tipărite și publicate în anul respectiv.

Competiția pentru cele mai bune 100 de afișe, oraganizată deja de 20 de ori la scară internațională, este o instituție importantă pentru designul actual de afiș. La aceasta participă anual numeroși designeri grafici, studenți din domeniul designului grafic de la universități de artă și colegii tehnice, agenții, birouri, comisionari precum și print shops.

La Timișoara vor fi prezentate afișele ediției 19.

Selecția a fost efectuată dintre 2.247 de afișe trimise de către 684 de artiști.

Selecția reprezintă o largă gamă stilistică de design de afișe din țările vorbitoare de limbă germană și prezintă lucrările designerilor profesioniști alături de cele ale studenților.

Design afiș 19: Lamm & Kirch, Leipzig/Berlin

Contact, informații detaliate și arhivă:

Home 2020

Expoziție: 19.05. – 13.06.2021

Orar vizitare: 16:00 – 20:00 (luni – sâmbătă)

Expoziția poate fi vizitată de un număr limitat de persoane în același timp. Purtarea măștii de protecție și păstrarea unei distanțe de 2 m sunt obligatorii.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share