Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La pas prin cel mai spectaculos traseu de linie îngustă din Transilvania

Sâmbătă, 30 Aprilie 2022, se organizează drumeția de primăvară, la pas pe cel mai frumos și spectaculos traseu de linie îngustă din Transilvania. Prin acest demers vrem să mai tragem încă un semnal de alarmă către autorități să conștientizeze importanța refacerii în scop turistic a acestui traseu spectaculos care pleacă de la Castelul Corvinilor și ajunge la Furnalul de la Govăjdie. Locația de întâlnire pentru excursie va avea loc în curtea exterioară al Castelul Corvinilor din Municipiul Hunedoara de la ora 10:30, plecarea pe terasament va fi la ora 11:00. Rugăm participanții să fie echipați corespunzator pentru o excursie de aproximativ 10,5 km pe un traseu si într-un decor fabulos! (Hunedoara – Govăjdia 10,5 km în circa 4-5 h )
Recomandăm participanților să fie echipați corespunzător, să-și aducă alimente, opțional întoarcerea către Hunedoara se poate realiza cu microbuz sau pe jos pe terasament.

”Ne propunem să ajutăm la reconstrucţia liniei înguste – fosta mocăniță, la refacerea furnalului de la Govăjdia, a unui muzeu local, precum şi la valorificarea altor obiective de interes turistic ce fac parte din istoria locului pentru revitalizarea economică a văii Govăjdiei, Ținutului pădurenilor şi a împrejurimilor. Vă aşteptăm să ne fiţi alături şi să ne sprijiniţi. Aceste proiecte se pot realiza în măsura implicării fiecăruia”, a precizat Bogdan Leucuța, președintele Asociației D.A.O. Hunedoara.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share