Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

AFIR va avea o nouă pagină de internet

În contextul aprobării PNS pentru perioada 2023 – 2027, AFIR va lansa o nouă pagină de internet. Noul portal va fi accesibil publicului larg, accesând link-ul 𝘄𝘄𝘄.𝗮𝗳𝗶𝗿.𝗿𝗼, începând din data de 16.12.2022.  Menționăm că actualul portal, disponibil în continuare pe adresa 𝘄𝘄𝘄.𝗮𝗳𝗶𝗿.𝗶𝗻𝗳𝗼, este funcțional și actualizat la zi. Astfel, fermierii, procesatorii, antreprenorii și autoritățile publice care derulează investiții finanțate din FEADR vor putea accesa în continuare, fără restricții, toate secțiunile și aplicațiile aferente acestei platforme cu care s-au obișnuit.
 „Provocările tehnologice și tendința de digitalizare completă a serviciilor pe care AFIR le oferă solicitanților și beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile,  au scos în evidență necesitatea de a pune la dispoziția publicului un instrument online actualizat,  la nivelul tehnologic de azi. Proiectul noului portal propune o abordare mai facilă, mai accesibilă tuturor partenerilor noștri, modernă și intuitivă. Suntem una dintre instituțiile publice cu cel mai ridicat grad de digitalizare și acest lucru,  ne determină să lucrăm constant la îmbunătățirea acestui aspect, noua interfață web fiind doar una din ultimele măsuri concrete pe care le-am dezvoltat”, a  transmis  George CHIRIȚĂ, directorul general al AFIR.
 După încheierea perioadei de consultare publică, noul portal al AFIR va înlocui portalul actual,  la începutul lunii ianuarie 2023.
 Toți cei interesați sunt rugați să  trimită opinii, sugestii sau observații privind secțiunile și funcționalitățile noului portal au la dispoziție adresa de e-mail consultare@afir.info până la data de 28 decembrie 2022.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share