18.000 DE TESTE RAPIDE DONATE DE AMERICANI

”USA  și România au luptat cot la cot în unele dintre cele mai ostile teatre de operațiuni din vremurile noastre, iar acum ne luptăm cu încă un dușman comun – COVID-19, ”  se arată în mesajul EUCOM. 
U.S. European Command (EUCOM) a donat aproape 18.000 de teste rapide Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, pentru a-l sprijini să ajute mai departe comunitatea și pe noi toți care numim această zonă „acasă”.
Sub auspiciile Programului de asistență umanitară al Biroului pentru cooperare în domeniul apărării, coordonatorul Programului de parteneriat cu statul Alabama și consilierul pe probleme bilaterale, locotenent-colonelul Baltz și partenerii săi români – maistrul militar clasa a III-a Ionescu, caporalul Schuster și doamna Negoiță au livrat testele.
Programul de parteneriat cu statul a ajutat la crearea unei cooperări bilaterale de neclintit în materie de securitate și a nenumărate relații interpersonale care fac posibile toate reușitele diplomatice. Faptul că programul se axează pe asistență umanitară, schimburi regulate, sprijin reciproc și împărtășirea celor mai bune practici a adus beneficii ambelor națiuni și a îmbunătățit foarte mult interoperabilitatea în cei aproape treizeci de ani în care Garda Națională a Statului Alabama și România au fost parteneri sub incidența sa. Lt. Col. Baltz a surprins foarte bine spiritul parteneriatului și al prieteniei, și la momentul livrării testelor, a declarat: „Suntem alături și vom fi în continuare alături de prietenul și aliatul nostru, România”.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share