27/11/2020

2 zile de informare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Specialiști în domeniul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa și jandarmii montani de la Postul Peștera au desfăşurat weekendul trecut o serie de activităţi informativ-preventive în cadrul unor acțiuni comune de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populației.

Acțiunile au fost organizate în cooperare cu voluntari de la Crucea Roșie – Filiala Dâmbovița, în zona adiacentă și în incinta noului mall din municipiul Târgoviște, precum și în locuri de recreere populate cu turiști, din Munții Bucegi (Padina-Peștera).

Activităţile au avut ca scop conștientizarea și responsabilizarea cetățenilor cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, jandarmii au purtat discuții cu cetățenii și le-au distribuit materiale informative privind respectarea distanțării fizice și a regulilor necesare limitării răspândirii coronavirusului.

În cadrul acțiunilor comune au fost distribuite peste 300 de pliante.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Distribuie acest articol Oficial Media
Share