04/08/2021

Gruparea ”Dragnea” a trădat PSD. Fetele lui Liviu și cu ”mitralieră” l-au lucrat pe Ciolacu

Demersul PSD de demitere în Parlament a Guvernului Orban a fost dejucat chiar de către parlamentari ai Partidului Social Democrat. Dar nu oricare, ci cu precădere cei fideli lui Liviu Dragnea.

Roxana Pațurcă este fost inspector școlar, dedicată Șefului Dragnea căruia îi scria cu prea multe virgule pe vremea libertății: „Multumesc Sef! Multumesc pentru tot! Azi , e si ziua mea….in Bucuresti! Tu , ai echipa!”

Asta dovedește că Ciolacu nu este … nici în căruță, nici în teleguță. Liderul social-democrat dă impresia că funcția asta de președinte s-ar putea să fie o pălărie prea mare. Să nu ai toți oamenii cu tine nu prea s-a întâmplat de la Dragnea încoa… Este vorba despre 5 parlamentari social-democrați. Trei dintre aceștia și-au anunțat colegii că sunt bolnavi, iar alți 2 … nu au mai răspuns la telefoane.

Fetele lui Liviu și Cătălin Rădulescu l-au ciuruit pe Marcel

”Au lipsit, după cum ați văzut, 3 medical și 2 nemotivați. Îmi susțin în continuare părerea, voi supune Consiliului Național politic excluderea tuturor celor 5. A lipsit și cineva de la ALDE, de la Pro România ..” – a anunțat președintele PSD Marcel Ciolacu, după închidere ședinței în care ar fi trebuit să se votese moțiunea de cenzură.


În curând exclusiv pentru Oficial Media:

Interviu cu Generalul James C. McConville, şeful Forţelor Terestre ale Armatei SUA


El susține că PNL  avut o ”strategie de a nu se face cvorum” în Parlament, care … a dat roade chiar în rândul parlamentarilor PSD.

”După cum ați văzut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe moțiune. Eu v-am spus că dacă se va da un vot pe moțiune vom avea 250 de voturi. Astăz nu s-a dat un vot pe moțiune.” – a spus Ciolacu.

Cine sunt cei 5 parlamentari PSD care au contribuit la eșecul moțiunii de cenzură

Este vorba despre 4 deputați și un senator:  Adrian Todor – deputat de Arad, Dan Ciocan – deputat de Olt, Roxana Pațurcă – deputat de Călărași , Cătălin Rădulescu – deputat de Argeș, Carmen Dan – senator de Teleorman

α Oficial Media vă spune ce se întâmplă, nu ce trebuie să credeți că se întâmplă! ω

De asemenea, deputaţii afiliaţi grupului PSD – Marian Cucşa şi Sorin Bota (Partidul Republican) – au lipsit de la şedinţa în care ar fi trebuit să se voteze moțiunea de cenzură, potrivit Agerpres.

Carmen Dan: Cine mă bănuieşte de înţelegeri oculte înseamnă că nu mă cunoaşte

Senatorul PSD Carmen Dan a precizat că nu a putut fi prezentă în Parlament pentru că are obligaţia de a sta în autoizolare, deoarece că este contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share