20/09/2020

253 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 253 de locuri de muncă, din care:

 

  •       28 pentru persoanele cu studii superioare;

 

  •     183 se adresează persoanelor calificate în diverse meserii;

 

  •       42 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm:

– sudor, electrician întreținere și reparații, lăcătuș mecanic, mecanic auto, operator mașini unelte comandă numerică, mașinist la mașini de turnat și preparat betoane, șofer autobuz, tractorist, vopsitor industrial, instalator rețele de distribuție, mașinist la mașini pentru terasamente, confecționer articole textile, agent securitate, agent curățenie, lucrător comercial, vânzător,  asistent medical generalist, consilier orientare privind cariera, inginer mecanic, expert relații sociale, director vânzări, gestionar depozit, formator, responsabil proces, inginer mecanic, muncitor necalificat în construcții și muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

 

Detalii suplimentare se pot obţine:

-site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea persoane fizice/locuri de muncă vacante;

-sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A precum și punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu, tel. 0245/615932.

 

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 

 

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al  Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor – RGPD) este aplicat de toate statele Uniunii Europene.

ANOFM a stabilit măsuri tehnice și procedurale, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat şi încălcarea securității datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislaţia în vigoare, iar în raportul de colaborare cu instituţia noastră, dumneavoastră aveţi obligaţia de a respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share