Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PSD Dâmbovița alături de Cristian Daniel Stan și Corneliu Ștefan la alegerile locale din toamnă

PSD Dâmbovița susține că Municipiul Târgoviște are nevoie de continuitate, iar singurul care poate duce Târgoviștea acolo unde merită este Cristian Daniel Stan!
“Proiectele echipei PSD de la Târgoviște sunt doar începutul transformării vechii Cetăți de Scaun.
Munca din ultimii 4 ani arată cât de mult contează să-ți cunoști orașul și să te implici în viața acestuia, așa cum face Cristian Daniel Stan.
Fără doar și poate, Cristian Daniel Stan, candidatul PSD la Primăria Municipiului Târgovişte, este omul potrivit pentru orașul nostru.
Planurile de viitor pentru Târgoviște sunt susținute de candidatul #PSD #DÂMBOVIȚA la președinția Consiliului Județean Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ștefan. Lucrurile bune se fac în echipă, iar cei doi știu ce trebuie făcut pentru Târgoviște, pentru Dâmboviţa!
Municipiul Târgoviște este unul din pilonii principali de dezvoltare ai județului, iar acest lucru este prevăzut în master planul județului Dâmboviţa conceput de #EchipaCorneliuȘtefan.
Experiența, tenacitatea, rezultatele lor, dar și tinereţea îi recomandă pe cei doi pentru următorii 4 ani!
Târgoviștenii și dâmbovițenii le vor fi alături pe 27 septembrie, iar toată echipa #PSD #Dâmboviţa îi susține pentru că MERITĂ!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share