27 de sancțiuni contravenționale privind neportul măștii de protecție

Acțiuni ale polițiștilor dâmbovițeni pentru siguranța cetățenilor

În perioada 11-12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică și sub autoritatea Instituției Prefectului, au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ, pe parcursul weekend-ului, au fost desfășurate 36 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate  3.417 de persoane, verificate 209 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 184 de restaurante/terase/fastfood-uri.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 540 astfel de autovehicule și 46 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

Totodată, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

Forțele de ordine continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, fiind permanent la datorie.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share