07/12/2021

3 tipuri de colțare pentru amenajarea locuinței tale

Amenajarea locuinței poate provoca adevărate bătăi de cap uneori. Însă cu puțin efort, imaginație și răbdare, poți reuși să creezi un design impecabil, relaxant, elegant și practic. Piesele de mobilier pentru depozitare și cele pentru șezut se bucură de o gamă largă de modele.

coltare

Colțarele sunt printre piesele cele mai versatile, fiind perfecte pentru relaxare. Indiferent că vrei să iei masa într-un spațiu confortabil sau să te bucuri de o seară de film relaxantă, un colțar reprezintă alegerea ideală.

Colțare de bucătărie – perfecte pentru un spațiu mai amplu

Chiar dacă nu sunt întâlnite atât de des ca mai demult, colțarele pentru bucătărie sunt perfecte pentru crearea unui spațiu mai amplu, modern și pentru delimitarea bucătăriei de living. În funcție de amplasarea mobilei de bucătărie, poți jongla cu amenajarea unui colțar, astfel încât să te bucuri de mai mult spațiu. Alege colțare pentru bucătărie din materiale ce imită lemnul sau din materiale tapițate cu piele sau material textil. Dacă ai nevoie de spațiu în plus pentru depozitare, colțarele cu ladă sunt alegerea perfectă.

Colțarul de bucătărie îți va oferi un aspect vizual confortabil, iar modelele ce vin însoțite de masă și scaune, creează un aspect desăvârșit întregii încăperi.

Colțare pentru living extensibile – pentru mai mult confort

În zona de living, o canapea sau un colțar este alegerea perfectă pentru un spațiu cozy, cu un aer boem, relaxant. Optează pentru colțare pentru living extensibile, în culori și stiluri care se potrivesc încăperii, care ocupă puțin spațiu, dar care se pot transforma în spații confortabile de dormit în orice moment. Datorită dimensiunilor și al sistemului extensibil, un astfel de colțar este opțiunea potrivită pentru serile de film alături de familie sau prieteni.

Sistemul extensibil, dimensiunile mari și spațiul pentru depozitare, materialul din care este confecționat, stilul și designul colțarului, creează din această piesă de șezut, alegerea excelentă pentru orice living.

Colțare fixe – ideale pentru un living micuț

Alegerea unor colțare fixe în zona de living reprezintă o opțiune optimă atunci când nu beneficiezi de foarte mult spațiu. Optează pentru un design simplu, contemporan, în stil scandinav sau industrial, pentru crearea unui spațiu confortabil, relaxant, aerisit, dar în același timp elegant. Colțarele fixe ce dispun de un mecanism Relaxa reprezintă deliciul suprem pentru momente meditative.

Un colțar fix confecționat din materiale de calitate este perfect pentru câteva ore de relaxare după o zi încărcată. Versatilitatea modelelor întâlnite își oferă șansa să creezi o zonă de living cozy, chiar dacă nu dispui de un spațiu mare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share