06/12/2021

Urgentele nu mai reprezinta o problema cu ajutorul SmileCredit

Urgentele care necesita sume semnificative de bani nu mai trebuie sa fie motiv de stres si ingrijorare. Acum puteti intra in posesia sumelor de bani de care aveti nevoie in cativa pasi simpli, direct din confortul propriei locuinte.

SmileCredit

Acest lucru este posibil prin solicitarea unui imprumut de urgenta de la SmileCredit, cu ajutorul caruia sa va puteti acoperi toate cheltuielile neprevazute. Nu exista conditii extrem de drastice care trebuie indeplinite, sumele va sunt virate imediat in cont, iar dumneavoastra sunteti cel care alege valoarea, durata si scadenta contractului pe care urmeaza sa il semnati.

Ce conditii trebuie indeplinite pentru a putea beneficia de un credit urgent?

Am simplificat pe cat posibil intreg procesul, limitand acordarea creditului la doua conditii de baza. Prima este aceea ca, la momentul plasarii solicitarii de imprumut, clientul sa aiba varsta legala minima de 18 ani. Cea de-a doua se refera la posibilitatea de a demonstra faptul ca are o sursa stabila de venit (pensie sau salariu) care sa acopere plata ratelor ulterioare. In final, un detaliu suplimentar consta in detinerea un card bancar valid, prin intermediul caruia sa realizam tranzactiile de ambele parti. Noi viram suma totala si dumneavoastra achitati online ratele lunare. Ca un sfat general, care sa faciliteze intreg procesul, cardul ales ar trebui sa fie acelasi cu cel pe care incasati lunar veniturile.

Pentru ce nevoi se acorda imprumuturile de urgenta?

Situatiile disperate nu cer intotdeauna masuri disperate. SmileCredit reprezinta aliatul de baza in depasirea lor, in coditii extrem de sigure, abordate in parametri legali. Imprumuturile de urgenta sunt cele mai potrivita metode de solutionarea a problemelor care nu suporta amanare. Indiferent de natura lor, noi va vom acorda eliminat suma dorita. Nu punem intrebari, nu cerem detalii. Este strict la latitudinea dumneavoastra felul in care alegeti sa gestionati banii si nu reprezinta conditie in baza careia sa fie acordat creditul.

Ce costuri ulterioare presupune?

La fel ca in cazul oricarui alt tip de credit, si cele de la SmileCredit functioneaza pe acelasi principiu. Oferim o suma fixa, urmand ca dumneavoastra sa o returnati esalonat, in 24 de luni, plus o dobanda. Pentru ca ne desfasuram intreaga activitate in directia satisfacerii nevoilor clientilor, dobanzile stabilite sunt minime si nu pot suferi modificari pe parcursul perioadei contractuale. Cu alte cuvinte, beneficiati de dobanda fixa, de 1,1% din valoarea totala imprumutata, in raport cu fiecare zi contractuala.

In plus, pentru fiecare client noi propunem o serii de beneficii in acest sens. Astfel ca, pentru primele 7 zile dobanda va fi 0, urmand ca odata cu ziua opt, sa se calculeze ca 1,1% din suma de care ati beneficiat pana la momentul respectiv si abia odata cu a doua luna sa se stabileasca in raport cu suma totala.

Nu in ultimul rand, nu percepem niciun fel de comision, in nicio etapa a colaborarii noastre.

Calculeaza-ti singur rata

Toate actiunile sunt pe deplin transparente si aveti posibilitatea sa calculati in prealabil ratele lunare si valoarea totala datorata, fara a fi nevoie de interventii din exterior. Propunem varianta unui calculator online prin care sa creati mai multe scenarii posibile, dintre care sa il puteti alege pe cel mai potrivit nevoile de la un moment dat. Astfel ca, in functie de suma solicitata si de intervalul in care va angajati sa o returnati, se vor genera valori diferite ale ratelor. Asadar, in functie de posibilitatile lunare, veti putea opta pentru o rata mai mica in cadrul unui contract de luga durat, sau o rata mare pe o perioada cu mult redusa.

Indiferent de urgentele pe care le intampinati, imprumutul SmileCredit este intodeauna la un click distanta.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share