04/04/2020

35 de morti in atentatele de la Bruxelles. Trei suspecti au fost incarcerati

atentate

Atentatele din 22 martie de la Bruxelles s-au soldat cu 35 de morți, potrivit celui mai recent bilanț comunicat luni de autoritățile belgiene și în care nu sunt incluși cei trei autori ai atentatelor sinucigașe, doi la aeroport și unul la metrou, transmit AFP și DPA, citate de Agerpres Download xming.

Treizeci și una de persoane și-au pierdut viața în exploziile de la aeroportul internațional Zaventem și din stația de metrou Maelbeek, iar patru au decedat la spital în urma rănilor suferite, au precizat responsabilii, într-o declarație la centrul de criză belgian 영화 한글자막.

Precedentul bilanț era de 31 de victime.

În ceea ce privește ancheta, Parchetul a anunțat luni că trei suspecți au fost inculpați pentru “participare la activitățile unui grup terorist”, în urma arestărilor operate duminică în mai multe orașe din țară 프로젝트 님.

Yassine A., Mohamed B. și Aboubaker O. au fost încarcerați, menționează Parchetul într-un comunicat, care se referă la o “operațiune judiciară antiteroristă”, dar fără a face o legătură cu atentatele din 22 martie adobe pdf pro 다운로드.

O a patra persoană care era reținută în acest dosar a fost pusă în libertate fără a fi inculpată, menționează AFP și Reuters, conform realitatea.net 애니팡 3.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments