S&S, Simona Halep & Smiley – Adevarul despre relatia celor doi

Simona Halep si Smiley - Oficial Media

S&S, Simona Halep & Smiley – Adevarul despre relatia celor doi a fost mentionat vag si de unul din cei mai buni prieteni ai lui Smiley.

O prietenie intre cei doi face ca Smiley sa fie prezent atat la turneul de la Indian Wells, cat si la cel de la Miami. Desi acesta declara ca se afla in Statele Unite in scop profesional, nu a lipsit de la niciunul din meciurile Simonei, pe parcursul celor doua turnee.Simona si Smiley - Oficial Media

Astfel că, speculațiile au început să apară. Formează celebrul burlac și sportiva noastră numărul 1, cel mai nou cuplu din show-bizz? Ei bine, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului, în același timp și colaborator de-al acestuia, rupe tăcerea și vorbește, în premieră, despre relația celor doi.

”Simona îi este foarte dragă, atât lui, cât și nouă, cei de la casa de producție. Dar între ei nu este nimic. Smiley a fost la meciurile Simonei, ca și suporter, întrucât se cunosc iar el se află în America, în această perioadă”, a declarat pentru Libertatea sursa mai sus-menționată.

Piesă pentru Simona?

Smiley și Simona Halep s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, artistul fiind cel care a ”vizitat-o” pe terenul unde aceasta se antrena. Au râs, s-au simțit foarte bine, iar fiecare s-a declarat admiratorul celuilalt. Iar de atunci, cei doi au rămas și buni prieteni. Nu este exclus ca Smiley să-i propună chiar Simonei să fie protagonista primului săi videoclip, care să i se potrivească, scrie Libertatea.ro.

”Când va avea vreo piesă potrivită, poate chiar îi va propune acest lucru. La ”Pierdut buletin” (n.r. ultima piesă a artistului), nu avea cum”, a adăugat prietenul artistului.

Pana se lamuresc lucrurile cu viata amoroasa a Simonei, asteptam „sferturile” de la Miami, dupa ce jucatoarea romanca a trecut de britanica Heather Watson. Pentru un loc în semifinale, Halep joacă astazi împotriva elvețiencei Timea Bacsinszky, locul 20 WTA, care a trecut de Agnieszka Radwanska, locul 2 WTA.

Smiley si Simona - Oficial Media

S&S, Simona Halep & Smiley – Adevarul despre relatia celor doi – Oficial Media

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share