07/12/2021

35 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

24 din 24 în slujba comunității

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii dâmbovițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, au fost desfășurate 21 de acțiuni punctuale,  au fost verificate 3.004 persoane, 94 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 20 de operatori autorizați/transportatori și 233 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, polițiștii au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 4.000 de lei.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie și acționează pentru siguranța tuturor cetățenilor.

De asemenea, la sfârșitul acestei săptămâni, atât acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță, cât și acțiunile pentru limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 vor fi intensificate, polițiștii urmând să acționeze cu precădere în zonele aglomerate, piețe, centre comerciale și societăți comerciale.

Peste 300 de autovehicule, verificate de polițiști și specialiști RAR 

În zilele de 10 și 11 noiembrie a.c., peste 40 de polițiști de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au acţionat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Activitățile desfășurate au vizat, în special, verificarea funcționării mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie, a instalaţiei de iluminare şi semnalizare, precum şi reglajul acesteia.

Astfel, au fost controlate 337 de autovehicule, au fost aplicate 212 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile descoperite, au fost reținute 15 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share