Imunitatea naturală după infecția COVID o ai pentru tot restul vieții. După vaccin nu se întâmplă acelaşi lucru

Un profesor al Facultății de Medicină Johns Hopkins a criticat Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pentru că au ignorat datele cruciale privind imunitatea naturală căpătată de la COVID-19, spunând că „probabil jumătate din țară are imunitate naturală împotriva infecției.

 Dr. Marty Makary: „Este cea mai mare greşeală, ignorarea imunității naturale”. Dr. Makary, de asemenea profesor la Școala de Sănătate Publică Bloomberg, a făcut remarcile în timpul unui interviu la Vince Coglianese Show, unde a criticat oficialii din domeniul sănătății publice pentru că au negat realitatea unei imunități naturale la COVID-19, dobândită natural după infecţie.

Referindu-se la cifrele raportate oficial, profesorul spune că la cele aproximativ 30 de milioane de infecții COVID citate pe pagina oficială CDV-tracker, „aceste cifre reprezintă doar persoanele despre care se confirmă că au avut infecția. Cifra este probabil de cinci ori mai mare, aproximativ 150 de milioane de oameni”.

Certificatul verde național este ilegal în UE! România riscă amenzi de 1 milion de euro pe zi

Makary: „Când primești imunitate naturală după infecția COVID, o capeţi pentru tot restul vieții”. După vaccin nu se întâmplă acelaşi lucru

„Studiile efectuate în California demonstrează acest lucru și arată că 38% dintre californieni aveau anticorpi în martie înainte ca vaccinul să înceapă cu adevărat. Aproximativ jumătate din țară are imunitate naturală”. Și această „imunitate naturală funcționează”, a continuat Makary, adăugând că „există mai multe date despre imunitatea naturală decât există despre imunitatea de după vaccin, deoarece imunitatea naturală rezistă mult mai mult timp”.

Deși virusul a existat „de 15 luni”, Makary a explicat că „în SUA nu vedem reinfectare a populației”. În plus, el a recunoscut că și Italia, odată epicentrul crizei, „nu vede reinfectări”. „Când se întâmplă, sunt rare și simptomele lor sunt ușoare sau sunt asimptomatice”, a declarat doctorul.

Makary și-a exprimat consternarea față de oficialii CDC și ai Casei Albe, care  fac eforturi pentru vaccinarea universală, în ciuda datelor privind imunitatea naturală

De fapt, organele de conducere sunt vinovate de „demonizarea” persoanelor care decid să nu se vaccineze, chiar și atunci când s-au recuperat de la o infecție COVID și au anticorpii, formând o imunitate naturală.

Profesorul a fost atât de indignat de neglijența afișată de oficialii din sănătatea publică încât a descurajat activ recurgerea la sfaturile lor cu privire la chestiuni legate de COVID: „Nu m-am gândit niciodată să spun asta, dar vă rog să ignorați recomandările CDC”.


[wpedon id=”88835″]
„Unul dintre cele mai mari eșecuri ale conducerii noastre medicale actuale este ignorarea imunității naturale”, a spus el. „Nu le-au oferit nicio îndrumare celor care au avut infecția, le spun doar să ia vaccinul ca și cum nu ar avea deja anticorpi și îi demonizează atunci când ezită”.

El a adăugat că unităţile medicale „nu știe ce să facă cu cei care au avut deja infecția”, şi pur şi simpl îi îndrumă spre vaccinurile experimentale. În plus față de nenumăratele probleme de sănătate care decurg după vaccinurile COVID experimentale, inclusiv cheagurile de sânge care pun viața în pericol , acestea nu s-au dovedit adecvate în prevenirea infecției după ce au fost „complet vaccinate”.

„Trebuie să respectați oamenii care aleg să nu primească vaccinul în loc să fie demonizaţi”

Makary a dat vina pe administrația Biden, precum și pe CDC, pentru că a indus în eroare națiunea cu privire la necesitatea unei absorbții ridicate a vaccinului, împiedicând astfel progresul perceput către imunitatea turmei. „Ignoră imunitatea naturală care schimbă calea către imunitatea turmei”, a spus el.

„Când ignorați faptul că jumătate dintre cei nevaccinați au imunitate naturală, calea de a ajunge la 85% imunitate în populație este mult mai dificilă, este mult mai cumplită. Dacă ignorați imunitatea naturală, singura modalitate de a ajunge la 85% din imunitatea populației este să aveți mandate pentru vaccin și să cereți copiilor să le primească, să îi convertiți pe cei care ezită și să-i demonizeze. De aceea auziți o poveste total diferită de la oficialii din domeniul sănătății publice care ignoră imunitatea naturală”.

„În prezent, în America, 62 la sută din toți adulții au fost vaccinați și jumătate dintre cei nevaccinați au imunitate naturală. Asta înseamnă că 80-85% dintre adulții din America de astăzi au imunitate”. „Asta se numește imunitate de turmă și suntem acolo”

Din cauza neglijării imunității naturale, Makary a spus că guvernul a „prelungit efectiv pandemia”, determinându-l să încurajeze americanii „nevaccinați și care nu au avut infecția … să fie atenți și să evalueze propriul risc individual”. În caz contrar, „vă rugăm să ignorați CDC. Trăiește o viață normală”, a mai declarat profesorul de la Facultatea de Medicină Johns Hopkins, potrivit lifesitenews.

sursa: evz.ro

Citește și:

Studiu revoluționar: Covid-19 poate da oamenilor celule care „produc anticorpi pentru tot restul vieții”

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Bill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi pregătite de viitoare atacuri bioteroriste sau pandemii

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Stefan Oelrich unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. pentru experimente

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Un proiect de Hotărâre de Guvern prevede vaccinarea a 90% din populația României, până în 2023. Inclusiv COPIII care au împlinit 12 ani

Varujan Vosganian: Colegul nostru a decedat după a treia doză de vaccin. Articol Oficial Media Multitasking

Cristina Elena Răducanu: ”Prefer să încasez un glonț decât să iau dozele voastre și pașaportul ca un câine”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share