26/09/2021

5 motive pentru care păcănelele sunt mai bune decât poker-ul

Poker-ul poate fi un joc foarte profitabil dacă ajungi să înveți strategiile acestuia și mai multe lucruri din interior. Totuși, poker-ul nu este un joc pentru toată lumea. Acesta implică câteva strategii pe care nu toți le pot învăța și aplica în joc. Există și alte jocuri care i se pot potrivi mult mai bine unei persoane, ca de exemplu păcănelele. Deși nu oferă o șansă de câștig la fel de mare că poker-ul, asta nu înseamnă că nu sunt o alegere bună pentru unii jucători. Dacă îți plac jocurile de noroc online, poți profita de un bonus Maxbet la prima ta depunere.

păcănelele sunt mai bune

1.Nu ai nevoie de strategie

Bineînțeles, pentru a deveni un jucător bun de poker ai nevoie mai întâi să înveți cum să joci, iar mai apoi îți va lua luni sau chiar ani până să îți perfecționezi modul de joc și să înveți strategiile. Dacă joci la păcănele, în schimb, nu vei avea nevoie de strategii ca să câștigi.

Ceea ce poți face la păcănele este să le găsești pe cele care oferă cea mai mare rată de câștig sau să îți administrezi într-un mod corespunzător bugetul pentru a nu rămâne prea repede fără bani. Totuși, după ce ai apăsat pe butonul de rotire nu mai ai niciun control asupra rezultatului. Dacă vrei ca bugetul tău să reziste mai mult timp, poți căuta acele pacanele care necesită o sumă mai mică de bani pentru o rotire.

Dacă reușești să găsești rată de câștig pentru un anumit aparat de păcănele vei putea să le joci pe cele care o rată mare de câștig, însă cazinoul va fi cel care are încă avantaj asupra jucătorului. Spre exemplu, pentru a afla rata de câștig la păcănele va trebui să faci diferența dintre 100% și procentajul pe care îl are cazinoul în avantaj. Dacă cazinoul are un avantaj de 6%, înseamnă că tu ai o șansă de câștig de 94%, adică pentru fiecare 100$ cheltuiți te aștepți să primești 94$ înapoi.

Singurul lucru apropiat de o strategie la păcănele este să joci la păcănelele progresive. Acestea vor lovi marele jackpot atunci când o anumită sumă stabilită a fost atinsă. Este o strategie riscantă și poate să îți ia chiar sute sau mii de rotiri până nimerești marele jackpot. În plus și alți jucători încearcă să facă același lucru. Dacă ești în căutarea unui profit pe termen lung, poker-ul este o idee mai bună.

2.Nu ai de-a face cu alți jucători

Unii jucători preferă să interacționeze cu un dealer și cu ceilalți de la masă, în timp ce alții preferă să fie lăsați singuri. Cei care preferă să joace singuri au acum opțiunea de a juca online, iar multe dintre cazinouri oferă sute de jocuri de păcănele. Chiar dacă păcănelele online sunt atrăgătoare, tot cele fizice îți oferă adevărata senzație. Și la poker-ul online tot trebuie să interacționezi într-un anumit mod cu alți jucători, lucru ce poate fi uneori frustrant. În cazinourile fizice mari este inevitabil ca și la păcănele să ai jucători care stau la alte aparate de lângă tine. Însă, le poți căuta pe cele mai greu accesibile, situate în colțuri.

3.Tu stabilești cât de încet sau repede vrei să joci

La poker, viteza jocului este dată de dealer și de ceilalți jucători. Îți poți lua mai mult timp pentru a gândi, însă totul are o limită. Problema, în general, nu este că vrei să joci mai încet, ci din contră, vei vrea să joci mai repede însă jucătorii vor fi prea înceți. Poker-ul online este mult mai rapid față de cel live, însă tot va trebui să aștepți după alți jucători. Acesta este și un dezavantaj, întrucât jocul fiind foarte rapid nu poți învăța nimic despre strategia altor jucători, lucru crucial într-un joc live de poker. La păcănele tu alegi cât de repede să joci. Totuși, dacă alegi să joci mai încet vei putea să păstrezi mai mulți bani în contul tău și să joci mai mult timp.

4.Bonusuri online

Camerele de poker oferă și ele bonusuri, însă nici nu se compară cu cele oferite lapăcănele. Acestea pot fi de 100% sau chiar 200% în unele cazuri. Un alt avantaj la păcănele este că primești bonusurile instant. La poker va trebui să joci un anumit număr de mâini sau să ajungi la un anumit număr de puncte pentru a primi un bonus de doar 10$ sau 25$. Dacă joci la păcănelele progresive, nu va trebui să te îngrijorezi nici cu privire la termeni și condiții, atât timp cât nu ai o limită maximă de scoatere a banilor când îndeplinești condițiile de rulaj.

5.Jackpot-uri

Poker-ul oferă doar câteva modalități prin care poți câștiga sume mai mari de bani. Fie câștigi un turneu important, fie ai multe victorii la rând. În ambele cazuri trebuie să ai destul de multă experiență în spate. Pe de altă parte, poți găsi păcănele ce oferă jackpot-uri mari. Majoritatea sunt de tipul progresive, însă există și jackpot-uri cu un premiu uriaș.

Nu ai nevoie de strategie pentru a juca la jackpot-urile progresive. Trebuie doar să joci și să ai puțin noroc. Este bine ca înainte de a începe să joci să citești și regulile pentru a te asigura că te încadrezi la jackpot. Poți găsi astfel de păcănele progresive și în cazinourile online și în cele fizice. Când joci online, poți beneficia și de bonusurile oferite de cazino care îți pot dubla sau tripla bugetul.

Concluzie

Poker-ul oferă o șansă mai mare de câștig pe termen lung, însă păcănelele au mai multe avantaje pentru mulți jucători. Păcănelele sunt ideale pentru cei care vor pur și simplu să joace fără să cunoască anumite strategii. Nu ai de-a face cu alți jucători când joci la păcănele și poți debloca și bonusuri mari la cazinourile online. De asemenea, poți încerca noi păcănele de fiecare dată când joci. Pe termen lung, poker-ul este alegerea corectă, însă presupune și foarte multă muncă. Păcănelele nu necesită strategie și ai o șansă mare de a fi norocosul câștigător.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share