24/09/2021

Tururi ghidate cu telefonul in Bucuresti, Brasov si Sinaia

Pentru ca pandemia ne-a „obligat” sa regandim modul in care traim si muncim, am fost nevoiti sa schimbam usor si modul in care ne petrecem timpul liber. Calatoriile si activitatile de weekend au fost puse pe pauza o perioada si acum au fost reluate in forta.

Tururi ghidate cu telefonul

De aceea, Secret Romania a lansat o serie de tururi ghidate cu telefonul pentru toti cei care vor sa descopere principalele orase din Romania intr-un mod inedit. Aceste tururi tip treasure hunt imbina bucuria descoperirii din calatorii cu respectarea tuturor normelor de siguranta si sunt potrivite pentru toate varstele. Cand ai chef sa cunosti locuri ascunse si povesti interesante din propriul oras, esti invitat la un treasure hunt pe shop.secretromania.com.

Tururile tip treasure hunt au fost construite in limba romana si in limba. Aceste jocuri de descoperire se desfasoara pe afara, folosind doar telefonul mobil, iar traseele se pot parcurge oricand in intervalul mentionat. Astfel, nu risti sa interactionezi cu alte persoane pe traseu.

Dupa cumpararea biletului vei primi pe email un link si un cod unic de acces, valabil pe un telefon, pentru un grup de 1-4 persoane. Odata ce ai ajuns la punctul de start, poti incepe turul accesand linkul primit. Nu ai nevoie decat de un telefon mobil cu acces la internet.

La fiecare pas trebuie sa gasesti raspunsul corect in locul in care te afli, iar apoi ti se vor dezvalui detalii interesante si istorisiri nestiute despre atractiile de pe traseu. Odata ce ai citit povestea, urmeaza instructiunle care te vor duce catre urmatoarea oprire.

In ce orase sunt disponibile aceste tururi?

  1. In Bucuresti:

In Bucuresti exista momentan 4 astfel de tururi. Misterele centrului vechi este un traseu pe la importantele cladiri din centru, printre povestile lor vechi. Doua trasee te invita sa descoperi Parcul Carol si Parcul Herastrau, fiind potrivite si pentru copii. Al patrulea este un tur tematic destinat romanticilor ce vor sa afle cele mai cunoscute povesti de dragoste ce s-au consumat in capitala.

  1. In Constanta:

Centrul vechi al orasului de la malul marii poate fi descoperit intr-o plimbare ghidata de aprox 3 ore ce te va purta prin istoria Constantei din timpurile romane pana in prezent.

  1. In Sinaia:

Turul ghidat in Sinaia are ca tema regalitatea. El a fost conceput astfel incat sa te duca pe la cladirile faimoase din statiune, dar si prin cotloane stiute doar de localnici, in timp ce ti se deavaluie intr-un mod inedit istoria regalitatii in Romania.

  1. In Brasov:

Pornind pe traseul fortificatiilor medievale din Brasov, vei afla istoria veche a orasului si legendele lui urbane intr-un traseu de 3 ore. Itinerariul include principalele atractii din Brasov, dar si locuri mai putin cunoscute.

 

Despre Secret Romania

Secret Romania este o agentie de turism care activeaza pe piata de incoming din 2014. Agentia ofera tururi private si experiente premium personalizate pentru turistii straini care vor sa descopere principalele atractii turistice din Romania, dar si locurile mai putin stiute. De anul trecut a inceput sa dezvolte alternative inedite de calatorie: tururi virtuale si jocuri de descoperire a orasului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share