Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou de iluminat public

Ieri au debutat lucrările prin care 64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pe pagina de facebook.
”Cu o valoare de 5.000.000 lei, investiția vizează în principal scăderea consumului anual de energie primară în iluminat public cu aproximativ 60%.
Lungimea rețelei modernizate în cadrul proiectului este de 55685 m și se propune instalarea unui număr de 1805 aparate de iluminat cu LED, integrate într-un sistem de telegestiune beneficiind de comunicație wireless la nivel de aparat de iluminat.
✅️ Suma necesară este nerambursabilă și a fost obținută în cadrul axei ”Iluminat Public – Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, Primăria Târgoviște accesând banii într-un timp record, în contextul în care sumele alocate la nivel național au fost epuizate în numai 7 minute!
✅️ Termenul de execuție este de 8 luni.
✅ Discutăm despre cel de-al doilea proiect major de modernizare a iluminatului public din ultimii 2 ani, după ce Primăria Tărgoviște a implementat investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”, proiect european cu o valoare de peste 20.000.000 lei.”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin