Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița: Inteligența Artificială în Business: Tendințe și provocări

Cele mai importante evenimente ale toamnei se întâmplă numai la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Coders Lab -Academia de IT au organizat ieri, 20 septembrie 2023,  Conferința: “Inteligența Artificială în Business: Tendințe și provocări”.

În cadrul conferinței s-a discutat despre beneficiile pe care le aduce inteligența artificială în eficientizarea timpilor de lucru, dar și zonele unde se pot implementa AI-ul.

De ce să implementăm instrumentele AI în business?

  • Productivitate crescută: Al poate automatiza sarcini repetitive, îmbunătățind eficiența și productivitatea în diverse industrii;
  • Analiză de date: Algoritmii inteligenței artificiale pot analiza rapid cantități mari de date, oferind informații valoroase pentru luarea deciziilor;
  • Disponibilitate: Sistemele bazate pe inteligență artificială pot funcționa continuu, oferind servicii și asistență non-stop;
  • Precizie îmbunătățită: Al poate îndeplini sarcini cu mare precizie, reducând erorile și îmbunătățind acuratețea în general.

Programează-te la următoarea întâlnire pentru a afla cum poți implemneta instrumente de lucru AI pentru business-ul tău!

Un obiectiv principal al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița este acela de a furniza informații utile, organizând periodic conferințe pe diverse teme de interes pentru mediului de afaceri.

Mulțumim tuturor reprezentanților mediului de afaceri din județul Dâmbovița, pentru prezența la eveniment.

Numai împreună putem reuși!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">