Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mesajul lui Virgil Guran de 1 decembrie

Am fost onorat să transmit la Târgoviște, orașul-martir care a decis soarta Revoluției din 1989, mesajul premierului Ludovic Orban adresat românilor de pretutindeni cu ocazia Zilei Naționale.

Dragi dâmbovițeni, chiar dacă vremurile sunt potrivnice iar criza COVID, care a îngenunchiat și cele mai puternice țări ale lumii, ne-a răpit bucuria normalității așa cum o știam, vă asigur că Guvernul condus de dl. Ludovic Orban a făcut eforturi supra-omenești pentru a limita impactul mortal al virusului asupra românilor.

Adversarii noștri au declanșat o campanie de denigrare fără precedent, la adresa Guvernului și a PNL, dar sunt convins că oamenii de bună credință știu care este adevărul și apreciază strădania noastră de a apăra viețile și sănătatea compatrioților noștri.

Dacă înaintașii noștri liberali au trecut fără șovăială prin grozăvia Marelui Război pentru a reuși să împlinească idealul secular al românilor, vă asigur că și noi, urmașii lor, luptăm necondiționat pentru binele țării și al semenilor noștri.

Și pentru că restricțiile sanitare ne-au împiedicat să organizăm ceremonii la care să poată participa toți românii iubitori de țară, vă transmit și pe această cale mesajul pe care premierul României mi l-a încredințat pentru a-l transmite tuturor dâmbovițenilor.

 

Virgil Guran,

președinte PNL Dâmbovița  

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share