Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Timp să aveți, căci Straja vă așteaptă mai frumoasă ca niciodată!

Stațiunea Straja a găzduit la finele săptămânii trecute cea de-a  29 – a ediție a Cupei Comexim la schi. Au participat 150  de concurenți din mai multe localități ale Văii Jiului, dar și din Reșița, Timișoara, Hațeg, București, etc., cu vârste cuprinse între 3 și peste 40  de ani.

Timpul a fost unul excelent , iar pârtia a fost amenajată conform standardelor impuse ca la marile concursuri internaționale. Departajarea câștigătorilor s-a făcut la zeci de secunde. Câștigătorii au primit din partea organizatorilor competiției premii, cupe, diplome, diplome de participare, pachete cu dulciuri pentru copii  și diferite suveniruri care să le amintească câștigătorilor de stațiunea Straja.

 “A fost  un weekend plin de distracţie și am avut zăpadă din plin. Câștigătorii au fost recompensați cu diferite premii, care le vor aminti cu siguranță de clipele de neuitat petrecute în stațiunea montană Straja. Stațiunea  noastră  este preferata iubitorilor sporturilor de iarnă, iar competițiile sortive organizate până în prezent, dar și cele care vor urma, până când ne va permite timpul, sunt adevărate cărți de vizită pentru promovarea Văii Jiului și a celui mai mare domeniu schiabil al României, Straja”, a ținut să ne declare Emil Părău, organizatorul competiției CUPA COMEXIM.

Printre cei prezenți i-am remercat și pe cunoscuții oameni de televiziune Andi Moisescu și Pavel Bartoș, care au venit să susțină organizatorii competițiilor sportive, Andi, devenind un adevărat ” ambasador” al stațiunii hunedorene. acesta chiar are un îndemn către iubitorii sporturilor de iarnă, să vină la Straja, că -i așteaptă cea mai bună zăpadă și cele mai bune pârtii.

”În weekend, am testat oficial, împreună cu dragul nostru  Pavel Bartos,  cea mai frumoasă experiență de iarnă, la Straja. Țin neapărat să mulțumesc Complex Montana & Cabana Edelweiss pentru eforturile admirabile de organizare, astfel încât, un număr cât mai mare de turiști să se poată bucura de experiența memorabilă a unei coborâri de pe vârful Straja. Cu ocazia asta, am inaugurat oficial și cea mai frumoasă perioadă a sezonului. Cel puțin  două săptămâni,  de aici încolo, vă așteaptă cea mai bună zăpadă și prin urmare cele mai bune pârtii, o vreme superbă, cu mult soare, fără vânt și, în condițiile astea, cum altfel, o atmosferă de vis. Timp să aveți, căci Straja vă așteaptă mai frumoasă ca niciodată! A fost magic. Alin & Ben, mă înclin!” , a transmis Andi Moisescu.
Următorul eveniment sportiv va avea loc la finele acestei săptâmâni.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share