Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Inchirieri auto la preturi decente

O masina de inchiriat poate fi una dintre cele mai bune optiuni atunci cand calatoresti in orase straine, de exemplu in capitala ofertele acestor companii se adreseaza in special turistilor straini dar si locuitorilor din Bucuresti.

Inchirieri auto la preturi decente

Daca nu ai gasit inca destinatia potrivita in care sa iti petreci vacanta de iarna, trebuie sa stii ca Bucurestiul este unul dintre orasele care iti ofera o multime de oportunitati, de asemenea exista in Romania si o multime de locuri minunate in care ai putea sa iti petreci o vacanta de neuitat. In capitala sunt cateva locatii pe care nu ar trebuii sa le ratezi daca ai programat aici cateva zile, ai muzee traditionale, parcuri in care vei putea sa respiri aer extrem de curat si sa stai cu cei mici daca vii aici insotit de copii. Zilnic in aceasta metropola calatoresc cateva sute de persoane, acestia aterizeaza in aeroportul Otopeni, odata ce au ajuns in oras cauta variante de transport alternative, serviciile sunt oferite atat de operatorii publici cat si de cei privati, de aceea daca sunteti in cautarea unei alternative de cea mai buna calitate atat in ceea ce priveste pretul cat si serviciile oferite, companiile care va pun la dispozitie aceste oferte de inchirieri auto Bucuresti ar putea fi una dintre cele mai bune optiuni atat ca pret cat si confortul de care o sa va bucurati in timpul calatoriei dumneavoastra cu masina pe care o veti alege. Daca gasiti compania potrivita in afara de pretul cat se poate de atractiv de care o sa va bucurati veti avea si masini de cea mai buna calitate, de la clasele autoturismelor medii pana la compact si masini de lux sau daca nu aveti un permis de conducere si veniti cu un grup organizat de persoane aveti la dispozitie si masinile care se pot inchiria cu un sofer angajat al companiei. Este destul de greu daca nu esti bine informat sa gasesti cele mai potrivite locuri in care sa iti petreci timpul liber, avand in vedere ca traim intr-o lume tehnologizata in ceea mai mare parte, planificarea unui concediu sau a catorva zile de vacanta sunt extrem de importante atunci cand trebuie sa ne incarcam bateriile dupa un program cat se poate de incarcat la birou. In ultimii ani exista un trend ascendent al turistilor care vin in capitala, odata cu acestia cererea pentru serviciile de inchirieri auto este din ce in ce mai mare. Aceste servicii ofera clientilor metode de deplasare in conditii de cea mai buna calitate mai ales ca masinile care fac obiectul acestor oferte sunt modele noi si cat se poate de bine echipate astfel incat de fiecare data sa va bucurati de placerea de a conduce si sa va puteti rezolva foarte bine si rapid problemele cotidiene, masinile de inchiriat sunt solutii cat se poate de bune si pentru oamenii de afaceri din tara care trebuie sa mearga la intalniri in care imaginea este cat se poate de importanta, in acest sens o masina premium este o alegere cat se poate de buna in orice moment. Compania de inchirieri auto Bucuresti potrivita iti va oferii tot ce ai nevoie de la o masina, vei avea servicii de calitate, nu ti se vor impune restrictii sau numar limitat de km, asadar te vei putea deplasa oriunde si oricat vei dorii.

Oferte si masini de calitate

Cei de la Rent-a-car-otopeni.ro prin serviciul de inchirieri auto va pun la dispozitie o flota impresionanta de masini pe care le veti putea inchiria la preturi cat se poate de atractive, ai de la clasa mica pana la masini de lux , trebuie sa stii ca flota lor cuprinde peste 40 de masini. Modelele de autoturisme puse de el la dispozitia clientilor sunt bine intretinute, iti vor oferii un plus de siguranta si de confort pe toata perioada calatoriei, de asemenea au in pretul listat pe website incluse toate asigurarile, ai taxele achitate la zi asadare te vei putea deplasa oriunde si oricat vei dorii la volanul unei masini inchiriate de la ei. De asemenea sunt una dintre companiile care activeaza pe segmentul de inchirieri auto low cost, asta inseamna ca veti gasii masini care se vor potrivii bugetului oricarui client. De asemenea diferit fata de celelalte companii care activeaza in sectorul rent a car ei va ofera posibilitatea de a prelua masina din orice oras, sau de la aeroport daca aveti de gand ca in momentul in care ati aterizat sa gasiti autoturismul direct la terminalul sosiri.

Reputatia companiei este un alt aspect cat se poate de important, ei sunt una dintre agentiile ce activeaza de peste 10 ani de zile in acest domeniu, au unele dintre cele mai bune recenzii venite din partea clientilor cu care au colaborat, de asemenea personalul de aici este instruit astfel incat sa va raspunda la orice solicitare ati avea in materie de inchirieri masini. Procesul de rent a car se va desfasura pe baza unui contract semnat atat de client cat si de companie, in momentul in care veti merge sa va ridicati masina pe care ati inchiriat-o treebuie sa verificati starea tehnica si estetica a acesteia impreuna cu cel care v-o livreaza, daca o sa constati ca aceasta are ceva probleme de natura estetica, mici zgarieturi etc, noi v a recoamndam ca aceastea sa fie bifate in contract pentru a evita neantelegerile care pot sa apara in momentul in care veti preda masina. De asemenea daca optati pentru varianta de inchirieri auto Otopeni o sa fiti asteptat chiar la sosiri de reprezentantul nostru. Masile lor care va sunt puse la dispozitie au toate asigurarile incluse in momentul in care sunt livrate clientilor, de asemenea serviciul de asistenta rutiera este in permanenta deschis pentru rezolvarea oricaror probleme pe care clientii le pot intampina. Flota de masini este compusa doar din modele ce nu au o vechime mai mare de 5 ani de zile, acestea sunt foarte bune din punct de vedere tehnic. Dupa fiecare inchiriere specialistii din serviceurile autorizate cu care colaboreaza, asigura o inspectie tehnica foarte buna a masinii. Iata de ce sunt una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de aceste oferte si servicii de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni;

  • Transparenta totala – daca ii veti alege o sa stiti inca de la inceput care va fi costul total pe care este nevoie sa il achitati, de asemenea contractul va este transmis atunci cand ati inchiriat masina.
  • Posibilitatea de a inchiria masina online sau direct la sediul companiei
  • Livrare in orice locatie doreste clientul fara costuri in plus
  • Gama extrem de diversificata de masini puse la dispozitia dumneavoastra
Distribuie acest articol Oficial Media
Share