Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Chindia Târgovişte îşi ia audio de la promovarea în Liga 1. Echipa antrenată de Croitoru nu a putut trece de Sepsi

Chindia Târgovişte şi-a pierdut orice speranţă la un loc promovabil după ce nu a reuşit să obţină toate punctele în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, de pe teren propriu.

Formaţia antrenată de Nicu Croitoru era obligată să obţină o victorie pentru a mai spera la locul 3, care joacă baraj de promovare.  Târgoviştenii nu au reuşit decât un rezultat de egalitate, 1-1. A fost un joc echilibrat, cu ocazii de ambele părţi. Chindia putea deschide scorul încă din primul minut, după ce Neguţ a şutat din 120 metri, iar Niczuly a respins în faţă.

A venit replica oaspeţilor, prin Huiban, în minutul 3, care a şutat puţin pe lângă poartă. Cherchez (min. 5) a trimis balonul peste transversală, iar apoi covăsnenii au avut câteva şanse bune de a înscrie.  Tabela a deschis-o Chindia, în minutul 39, după ce Honciu l-a învis pe Niczuly cu latul din careu. Chindia a ieşit de la cabine cu gândul să majoreze scorul. Cherchez nu a fost prea inspirit la finalizare, dar nici norocos. Mingiile expediate de atacantul târgoviştean fie nu s-au dus pe spaţiul porţii, fie au fost reţinute de portarul celor de la Sepsi.

Chindia a cerut penalty pe final de meci

În minutul 63, echipa antrenată de Nicu Croitoru a fost egalată pe tabelă, după ce senegalezul Issa Thiaw l-a învins pe Căbuz, cu un şut în forţă, pe jos. Oaspeţii puteau să ma dea o lovitură şi să preia conducerea, la patru minute după golul egalizator. Greu a pătruns în careu, i-a centrat lui Bujor, care a şutat din trei metri şi mingea a fost deviată în plasa laterală.

În minutul 85, târgoviştenii au cerut penalty la intervenţia lui Răduţoiu asupra lui Dumitraşcu.  Arbitrul a lăsat jocul să continue spre exasperarea jucătorilor lui Croitoru.

Meciul s-a încheiat cu două ocazii mari ale Chindiei, în prelungiri. Mai întâi Huiban i-a ciupit mingea din picior lui Stoica, la centrarea lui Martac. Iar apoi Honciu a şutat din opt metri pe lângă poarta lui Niczuly.

Chindia ocupă locul 6 în Liga a 2-a, cu 51 de puncte, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe se află pe 3, cu 58 de puncte.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share