Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia Târgovişte îşi ia audio de la promovarea în Liga 1. Echipa antrenată de Croitoru nu a putut trece de Sepsi

Chindia Târgovişte şi-a pierdut orice speranţă la un loc promovabil după ce nu a reuşit să obţină toate punctele în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, de pe teren propriu.

Formaţia antrenată de Nicu Croitoru era obligată să obţină o victorie pentru a mai spera la locul 3, care joacă baraj de promovare.  Târgoviştenii nu au reuşit decât un rezultat de egalitate, 1-1. A fost un joc echilibrat, cu ocazii de ambele părţi. Chindia putea deschide scorul încă din primul minut, după ce Neguţ a şutat din 120 metri, iar Niczuly a respins în faţă.

A venit replica oaspeţilor, prin Huiban, în minutul 3, care a şutat puţin pe lângă poartă. Cherchez (min. 5) a trimis balonul peste transversală, iar apoi covăsnenii au avut câteva şanse bune de a înscrie.  Tabela a deschis-o Chindia, în minutul 39, după ce Honciu l-a învis pe Niczuly cu latul din careu. Chindia a ieşit de la cabine cu gândul să majoreze scorul. Cherchez nu a fost prea inspirit la finalizare, dar nici norocos. Mingiile expediate de atacantul târgoviştean fie nu s-au dus pe spaţiul porţii, fie au fost reţinute de portarul celor de la Sepsi.

Chindia a cerut penalty pe final de meci

În minutul 63, echipa antrenată de Nicu Croitoru a fost egalată pe tabelă, după ce senegalezul Issa Thiaw l-a învins pe Căbuz, cu un şut în forţă, pe jos. Oaspeţii puteau să ma dea o lovitură şi să preia conducerea, la patru minute după golul egalizator. Greu a pătruns în careu, i-a centrat lui Bujor, care a şutat din trei metri şi mingea a fost deviată în plasa laterală.

În minutul 85, târgoviştenii au cerut penalty la intervenţia lui Răduţoiu asupra lui Dumitraşcu.  Arbitrul a lăsat jocul să continue spre exasperarea jucătorilor lui Croitoru.

Meciul s-a încheiat cu două ocazii mari ale Chindiei, în prelungiri. Mai întâi Huiban i-a ciupit mingea din picior lui Stoica, la centrarea lui Martac. Iar apoi Honciu a şutat din opt metri pe lângă poarta lui Niczuly.

Chindia ocupă locul 6 în Liga a 2-a, cu 51 de puncte, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe se află pe 3, cu 58 de puncte.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">