Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

A fost inaugurat podul peste râul Ialomița, zona Glava din comuna Moroeni

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, și vicepreședintele Luciana Cristea, au participat astăzi, 17 noiembrie 2020, la evenimentul de inaugurare a obiectivului de investiții „Pod peste râul Ialomița, zona Glava, Moroeni”.

Obiectivul finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II are o valoare totală de 1.933.335,32 lei, din care valoarea finanțată de la bugetul de stat este de 1.142.202 lei și, de la bugetul local, 791.133 lei.

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 13.12.2017 și a avut ca obiect realizarea unui pod cu o lungime de 54 m (cu 3 deschideri x 18 m), o lățime de 4 metri și o înălțime de 3 metri. De asemenea, au fost realizate trotuare pietonale pe ambele părți.

Îl felicit pe domnul primar! Participăm astăzi la un eveniment deosebit pentru Comuna Moroeni, pentru comunitatea locală – inaugurarea acestui pod, realizat prin PNDL, un program prin care foarte multe localități din Județul Dâmbovița și din România au beneficiat de proiecte ample. În al doilea rând, cu siguranță Consiliul Județean Dâmbovița va sprijini comunitatea locală, Comuna Moroeni, mai ales că, în această zonă, avem și o stațiune turistică de interes național, pe care o avem în vedere pentru a dezvolta această zonă din nordul Județului Dâmbovița. Vom fi alături de toate localitățile din județul nostru.”  

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share