Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Robert F. Kennedy, Jr: Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț. Daune genetice ireversibile!

„Pentru toți pacienții mei:

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare Covid-19.  Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipularea genetică, lucru care era deja interzis și considerat până atunci  penal.  Această intervenție poate fi comparată cu alimentele manipulate genetic, care este, de asemenea, extrem de controversată.  Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daune  cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar.  Ei vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic  fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic.  În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-un mod atât de mare în istorie.  Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență: De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetică!  “

Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm.  Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine ​​se leagă și acționează ca  o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

Resursă:  Robert F. Kennedy, Jr. (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr.)

 VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IRREVERSIBILE – O INFRACȚIE ÎMPOTRIVA OMULUI.

EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU?
– CLARIFICARE:

1. EXISTĂ VIRUSUL?

Da, ca mulți alți viruși.

2. Are CURE?

Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și nu vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile.

3. EXISTĂ MEDICI BUNI?

Da și mulți, unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețele care vorbesc despre aceste tratamente, iar multe au fost amenințate, descalificate sau reduse la tăcere.

4. OAMENII DE CERCETARE INVESTIGĂ?

Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de știință pentru adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care l-au dat problemei bug-ului.

5. ESTE UN PANDEMIC?

Nu. OMS a schimbat termenul care se referea la pandemie, înainte de lansarea bug-ului, pentru a pune capăt pandemiei.

6. ESTE CONTAGIOASĂ?

Da, ca toată gripa.

7. Dacă prind virusul, înseamnă că voi muri?

Nu. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.

8. POATE FI PREVENIT?

Da, să fii la fel de curat ca ar trebui să fii și să menții un sistem imunitar ridicat.  Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.

9. SUNT ANUMITE CONTURILE DE INFECTATI ȘI MORTI DE VIRUS?

Nu. În SUA s-a descoperit că orice date ar fi de fapt 10% din acest număr, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt fiabile, dau fals pozitive.

10. SUNT CAZURI REALE ASIMTOMATICE DE POZITIVE?

Ființa umană are multe microorganisme și viruși în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul, cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt „atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece  corpul eliberează alarme de la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Koch răspunsul este NU.

11. A FOST CREAT VIRUSUL?

Da, într-un laborator.

13. ÎN CE SCOP?

Să fii scuza pentru a restrânge libertățile, pentru a schimba sistemul economic actual într-o ascultare a turmei mai apăsătoare / înrobitoare, înfricoșătoare și mai oarbă.

14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN MALICIOS?

Da.

15. VOM IEȘI DIN ACESTA?

Da.  Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.

16. TREBUIE SĂ FIE FRUMATĂ?

Nu. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.

17. MEDIA ESTE PARTEA PLANULUI?

Da.  Proprietarii mass-media sunt complici.  Aceasta se numește controlul minții.

18. CE TREBUIE SĂ FAC?

Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va angaja în protocolul de abandon.

19. TREBUIE SĂ FOST VACCINAT?

Nu. Dacă vă faceți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de „bug-uri” care vă vor afecta sănătatea doar pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental.  Este corpul tău și este dreptul tău să decizi despre el și despre sănătatea ta fizică și mentală.  Ai avea încredere într-un vaccin după ce a fost creat un virus pentru exterminarea umanității?

20. ESTE ACEST RĂZBOI?

Da.!  Și vom fi victorioși!  Trebuie să rămânem împreună și să trezim alți oameni, oferind multe informații.

* Forțat să poarte o mască, dar nu să taci *

Robert Francis Kennedy Jr. (născut la 17 ianuarie 1954) este un avocat și activist de mediu american, autor și antivaccinator . Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepot al fostului președinte John F. Kennedy . El este președintele consiliului de administrație al Waterkeeper Alliance , un grup de mediu non-profit pe care l-a ajutat să-l înființeze în 1999.

Din 1986 până în 2017, Kennedy a fost avocat principal pentru Consiliul de Apărare a Resurselor Naturale (NRDC) , o organizație non-profit de mediu. Din 1984 până în 2017, a fost membru al consiliului și procuror șef al Hudson Riverkeeper . [1] De peste treizeci de ani, Kennedy a fost profesor adjunct de drept de mediu la Facultatea de Drept a Universității Pace . Până în august 2017, a ocupat funcția de avocat supraveghetor și codirector al Clinicii de litigii de mediu a Facultății de Drept Pace, pe care a fondat-o în 1987. [2] În prezent este profesor emerit la Pace. [3]

Kennedy co-găzduiește Ring of Fire , un program de radio american sindicat la nivel național, [ dubios – discută ] și a scris sau editat zece cărți, inclusiv două bestselleruri ale New York Times .

El este un activist anti-vaccin și crede în legătura științifică dezmembrată dintre vaccinuri și autism . [4] [5] La fel ca mulți care împărtășesc convingerile sale, Kennedy a afirmat că nu este împotriva vaccinurilor, dar dorește ca acestea să fie testate mai bine și investigate în funcție de preferințele sale. [6] [7]Wikipedia

 

Sursa: amosnews.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share