”A fost o gală a educației și sportului, o gală a tradițiilor românești, de care, trebuie să fim mândri”

Parcul de la CAP din municipiul Lupeni a găzduit din nou, un alt eveniment, marca  CLUBUL DE PRESĂ.

După doi ani, în care,  evenimentele cultural- artistice nu s-au putut desfășura, iată, că, la finele anului școlar 2021- 2022, am luat decizia alături de colegi să premiem și pe sportivii care s-au remarcat în competiții, și care fac parte din alte asociații, dar și pe talentele Văii Jiului, care s-au remarcat în concursurile și spectacolele care s-au desfășurat timp de un an.

Nu au fost uitați nici elevii cu rezultate deosebite obținute la învățătură și la concursurile școlare de profil.Au fost alături de noi și  voluntarii de la CRUCEA ROȘIE, care s-au remarcat în activitățile de voluntariat,  în speță, ALINA DE LA AMBULANȚĂ, precum și mai tinerii ei colegi.

Fiecare dintre invitați a primit din partea CLUBULUI DE PRESĂ  premii și câte o mică surpriză, care să le rămână ca și o amintire vie, a evenimentului organizat aseară.

 

Au urcat pe scenă elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 Lupeni, sportivii de la Străjerii Lupeni, pregătiți de GETA MINERIȚA, două ansambluri de marcă ale Văii Jiului, care s-au remarcat de-a lungul timpului în spectacolele și concursurile naționale, etc.

”MULȚUMESC LUI DUMNEZEU CĂ MI- A ASCULTAT RUGA…ȘI NU A PLOUAT! Aseară, la LUPENI am cântat, am dansat și premiat pe cei mai buni, dintre cei mai buni! De la LUPENI, PETROSANI, VULCAN, URICANI….de ZIUA INTERNAȚIONALĂ  A PRIETENIEI.  A fost o gală a excelenței, o gală a campionilor și tinerelor talente! O gală a educației și sportului, o gală a tradițiilor românești, de care, trebuie să fim mândri. Mulțumesc tuturor celor celor care au fost alături de noi și pentru sprijin: Primăriei și CONSILIULUI LOCAL LUPENI, primarului Lucian Resmeriță , pentru că susține activitățile culturale care au loc în municipiul Lupeni, antrenorilor, cadrelor didactice, instructorilor! Special voluntarilor de Crucea Roșie Lupeni, coordonați de dir. Simona Hîrieașu și Mihai Munteanu, , celor care au evoluat pe scenă:  ANSAMBLULUI MESAGERII IUBIRII coordonați de Mariana Peptenaru, ANSAMBLULUI JIENII PETROȘANIULUI coordonați de Rafila Drăgănescu, premianților: Sidonia Ganea, Alecsia Ilieș, Ciprian Ciutre, Antonia Szabo, Mihaela Covaci, colegilor mei din CLUBUL DE PRESĂ…MIHAI,  MARY,SYLVIU GYONGY, SEVERICA, TIBANU, lui Tiberiu Budelecan pentru sonorizare, d-nei europarlamentar Maria Grapini, și CAFA ROMÂNIA, senatorului Cristian Resmeriță , consilierului județean Maria Ivaniși, reprezentanților UNIUNII EUROPENE  de la BUCUREȘTI, pentru cărțile donate, ca să învățăm să fim europeni…SI…PROIECTELE NOASTRE VOR CONTINUA! ÎN LUNA AUGUST,  O NOUA ACȚIUNE DE ANVERGURĂ, VA AVEA LOC LA LUPENI,  CU INVITAȚI DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ  care vor ajunge din mai multe zone ale țării,  EVENIMENTUL ADRESÂNDU-SE  în special  ADULȚILOR!”  a transmis  președintele CLUBULUI DE PRESĂ.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share