A fost semnat contractul pentru cosuri stradale

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a semnat contractul de furnizare cu societatea desemnată câștigătoare a licitației publice, lansată de municipalitate din dorința de transformare a orașului nostru într-unul mai curat.
Societatea Urbio Palagio SRL va avea la dispoziție 45 de zile pentru livrarea celor 500 de coșuri de gunoi stradal suspendate, termen de la care va începe efectiv montarea lor. Acestea vor fi amplasate pe întreg teritoriul orașului, cu deosebire în zonele în care a fost constatată lipsa recipientelor de colectare a gunoiului stradal, respectiv pe arterele principale de circulație, în piețele publice și în stațiile mijloacelor de transport în comun.
Coșurile de gunoi sunt ignifuge, au o capacitate a recipientului de 50 de litri, sunt realizate din tablă de oțel galvanizată la cald, care le conferă rezistență crescută la factorii de mediu și vandalism. De asemenea, în zona inferioară sunt prevăzute cu un mecanism pentru golire rapidă, fiind dotate și cu sistem de prindere atât pe perete, cât și pe stâlp.
Valoarea contractului este de 310.000 de lei (fără TVA), iar fiecare coș va avea o garanție de 24 de luni, în condiții normale de utilizare.

Cu titlu de prezentare sunt cele verzi, dar se vor livra în nuanța de otel zincat, conform specificațiilor din licitație.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share