Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

A murit dr. Rashid Buttar, unul dintre cei mai mari luptători pentru libertate

Comunitatea medicală deplânge pierderea unui coleg deosebit. A murit dr. Rashid Buttar, un medic respectat, cunoscut pentru opiniile sale despre manipulările medicale și mai ales un luptător pentru drepturile omului, pentru libertatea de alegere.

a murit dr. Rashid Buttar

Dr.Buttar, în vârstă de 57 de ani, medic licențiat și maior pensionar în armata SUA, care a servit în forțele speciale, a murit joi la domiciliul său, în timp ce petrecea timp cu familia, potrivit unui e-mail trimis de familia sa unui grup de colegi ai acestuia.

A murit Dr. Rahid Buttar pe 18 mai 2023

Dr.Buttar a urmat Universitatea Washington și a absolvit cu o dublă specializare în Biologie și Teologie.Apoi a obținut o diplomă de doctor în medicină osteopatică de la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății din Des Moines, Iowa.

Dr.Buttar era un maior în rezervă al armatei SUA. Ca militar a activat într-una din companiile de luptători de elită. A făcut parte din Compania a 5-a Forțe Speciale și din Divizia 101 aeriană.

Prieteni și cunoscuți au umplut rețelele sociale cu omagiile aduse acestui adevărat erou, în urma veștii despre tragicul său deces:

A vorbit cu voce tare împotriva industriei farma și a înșelăciunii lor

“Condoleanțe familiei dr.Buttar. Vă mulțumim pentru serviciul dvs. Fie ca strămoșii să vă îmbrățișeze în timp ce călătoriți în lumina Lui,” a scris dr.Henry Ealy.

“Am primit astăzi un e-mail de la familia lui prin care anunța că el, la 57 de ani și în stare perfectă de sănătate, a trecut dincolo, în spatele vălului pe care îl numim “moarte.” Sunt întristată și puțin îngrijorată. A vorbit cu voce tare împotriva industriei farmaceutice și a înșelăciunii lor, a ajutat mii de familii cu copii copii afectați de reacții adverse ale unor seruri și alte boli. Îi onorez curajul și generozitatea.Simt că dragostea învinge totuși, iubirea și adevărul înving mereu,” a scris dr.Victoria Abdelnur.

“Absolut devastată. Tocmai l-am intervievat acum câteva zile și am avut o conversație uimitoare despre spiritualitate și credință. RIP Dr.Buttar, ai fost un erou când majoritatea medicilor nord-americani erau lași,” a spus Laura-Lynn Tyler Thompson.

Dr Rashid Buttar avertizează că poate fi asasinat

Sayer Ji, fondatorul portalului de medicină alternativă GreenMedInfo a împărtășit detaliile despre declinul brusc al sănătății sale.

“Pentru consemnare, Rashid m-a contactat pe 18 februarie și mi-a explicat că cu doar câteva săptămâni înainte a fost la UTI timp de 6 zile, cu un diagnostic atât de accident vascular cerebral, cât și de miocardită, cu simptome și biomarkeri în concordanță cu efectele adverse ale ARNm-urilor (pe care nu le-a avut).După cum veți vedea în videoclip, el a crezut că experimentează rezultatul eliminării (alias, “proprietăți de auto-amplificare”) de la serurile ARNm transgenice,” a spus Sayer.

Acum câteva zile, Dr.Buttar s-a alăturat Laurei-Lynn Tyler Thompson, fosta gazdă a The 700 Club Canada, pentru a discuta despre “Agenda Coronavirus: povestea reală din spatele originii celor doi ani aprigi.” Se pare că nu trebuia să continue dezvăluirile din industria farma și înșelăciunile lor.

Citește și:

Dr. Buttar: ”nimeni nu a putut arăta măcar un singur deces determinat de acest virus conform metodologiei adecvate”

Mai sus Leonard Cheșca publică un video în care Dr Buttar avertiza asupra posibilității ca cineva să-l asasineze.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share