Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dr. Buttar: ”nimeni nu a putut arăta măcar un singur deces determinat de acest virus conform metodologiei adecvate”

Elementul emoțional reprezintă o fațetă. Acum vorbim despre elementul financiar. Oamenii vor fi stresați. Ghiciți ce efect au astea? Vă scade imunitatea și vă face sensibili la viruși, la bacterii, la mai multe lucruri., declară Dr. Buttar pentru Next News Network.
Acest articol nu reprezintă diagnostic sau tratament. Acest articol nu este un comunicat oficial al niciunui guvern. Acest articol reprezintă opinia liberă a unui specialist american.
Rezumat:
1.Izolare, Stress, scăderea imunității, îmbolnăvire
2.Niciun caz de deces determinat de coronavirus, conform metodologiei
3.Cine a fost vaccinat antigripal apare pozitiv la test
4.Cazurile de covid sunt mai putine decat cele ale gripei sezoniere
5.Se folosesc modele social media pentru inșelăciune și manipulare
6.Se cenzurează orice medic specialist care spune altceva
7.Procesul de intubație poate provoca inflamații și traume ale căilor respiratorii
Dar apoi se crează această iluzie despre ceva cum e COVID 19, lucru despre care nimeni nu a putut încă arăta măcar un singur deces determinat de virusul în sine conform metodologiei adecvate acceptate comform căreia un virus a determinat decesul. Nimeni nu a reușit să facă asta.
Toate se bazează pe testarea PCR. Din 1984 până în zilele noastre, in 2018 au fost făcute studii multiple care au indicat că dacă ai avut vaccinul anti-gripal, în special vaccinul anti-gripal trivalent, apari ca fiind fals pozitiv la testarea pentru COVID 19. Dumnezeu știe ce a fost injectat în oameni de-a lungul anilor.

Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape

Ei vor să afle cauza morții. Eu vreau să știu câți dintre acești oameni, care se presupune că ar fi murit din cauza COVID 19, apropo numerele sunt mai mici decât în cazul gripei sezoniere, numărul de decese sunt încă mai mici decât la gripa sezonieră, dar eu vreau să știu câți dintre acești oameni care au murit, se presupune de COVID 19, au de fapt un istoric de vaccinare, de vaccinare a adulților în ultimii 10 ani. Asta vreau să știu pentru că studiile arată clar că dacă ai avut un vaccin anti-gripal, vei fi testat ca pozitiv pentru COVID 19. Astfel încât ai toate aceste elemente care se întâmplă.
Ei nu pot justifica numerele, de aceea vor schimba certificatele de deces. Ei nu pot justifica numerele, de aceea vor lua diferite secvențe video cu persoane diferite și apoi le vor atribui lui COVID 19. Tocmai au arătat la CBS acea asistentă care plângea, vă rog, dați-mi o mască, să pot avea grijă de pacienți, nu vreau să risc să-mi infectez familia. Apoi s-a aflat că ea nu muncise în spital de un an și jumătate și că era un fel de model social media. Nivelul de denaturare, de înșelăciune, al tacticilor de diversiune pentru a împiedica publicul să știe adevărul este pur și simplu de necrezut.
Am corespondat cu mulți dintre medicii pe care i-am pregătit și cu o parte din medicii care îmi sunt prieteni, pe o rețea socială. Toți spun același lucru. Ei spun că nu este de natură virală. Eu nu știu ce este dar pare a fi o boală de altitudine, pare a fi un scenariu de tip vătămare hipoxică.
Medicii care au ieși în față și au afirmat aceste lucruri au fost cenzurați. Știu că sunt mulți medici care își dau seama dacă există așa ceva. Medicii care mi-au dat informații, medicii care mi-au împărtășit informații sunt în acele locații pentru că eu nu mai fac medicină de urgență de aproape 20 de ani. Am fost instruit în medicina de urgență, în chirurgie generală, dar în meseria mea eu mă ocup de cancere și alte tipuri de boli cronice, autismul. Avem pacienți din 93 de țări.

Așa că nu mă ocup de situațiile medicale acute dar țin legătura cu mulți dintre medicii care se ocupă de așa ceva. Doctorul de la ATI, cel care a avut cazuri demne de UPU, cel din New York și al cărui videoclip a devenit viral, i l-au blocat, i-au cenzurat filmul. De ce ai cenzura un doctor care lucrează în domeniu, care este în tranșee, având grijă de oameni și ceea ce el susține? De ce nimeni nu scrie nimic despre asta? De ce nu-i permit să-și spună punctul de vedere?
Când ai o situație de tratament intensiv, când ai o problemă respiratorie, primul lucru pe care vrei să-l faci este să menții căile respiratorii libere. Deci în traumatologie și în medicina de urgență avem ceea ce numim ARC urile medicinei. A căile aeriene, R respirația, C circulația. Dacă aceste căi aeriene au un potențial de a fi compromise, va trebui să stabilizezi aceste căi respiratorii. Cum te asiguri că persoana este capabilă să-și mențină active aceste căi aeriene? Începem ușor cu 2 litri de oxigen prin canule nazale. Crești apoi la 5, 10 litri. Apoi poți aplica un CPAP, adică ventilare sub presiune pozitivă continuă. Apoi poți aplica ventilare sub presiune pozitivă bivalentă, BIPAP.
Există studii care arată că de fapt CPAP și BIPAP sunt mult mai eficiente decât intubația. Dar din momentul în care intubezi o persoană ai mai multe lucruri care se întâmplă. Ai de-a face cu traume, cu barotraumatismele generate de ventilarea mecanică. Ai de-a face cu pneumonia de aspirație care este o problemă. Ai de-a face cu procesul de intubație în sine care poate provoca mai multe procese imflamatorii în cascadă și traume ale căilor respiratorii.
Ce au făcut ei, au ocolit sistemele CPAP și BIPAP. Ei au luat persoane cu afecțiuni respiratorii și sindrom de detresă respiratorie și i-au intubat în mod direct. Iar doctorii de la care primesc feedback urile spun că da, există o creștere a bolilor respiratorii la oamenii care stau în New York, dar nu este de natură virală. Se pare că nu are sens, este o vătămare hipoxică.

Surse: Bit Chute,, Dr. Rashid Buttar deckt Gates, Fauci und die gefälschten Pandemiezahlen auf – NEUFASSUNG, Nasul TV Canada, https://www.askdrbuttar.com/, Next News Network.

”Cum să ții un copil de 4 ani cu femurul rupt pânăluni seara!?”

Apel diperat al unei femei cu fiica în spital: ”vor să îmi asum faptul că al meu copil va fi băgat şi operat pe protocolul de COVID”

Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”

Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie


Manipulare frauduloasă a cauzei deceselor:

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals”

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial

Europa fierbe:

Proteste sâmbătă în Germania:“Libertatea nu e totul, dar totul fara libertate e nimic”

Suedia, 26 apilie, 2020:

Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche


https://www.youtube.com/watch?v=hAfYcbGwA7I

Distribuie acest articol Oficial Media
Share