„Acasă ” în Parcul Uzinei din Timișoara

O nouă serie de ateliere creative se desfășoară la sfârșitul săptămânii în Parcul Uzinei din Timișoara, lângă Podul de Poveste.

„Vă invităm la un proiect artistic prin care chestionăm însăși conotația cuvântului ACASĂ și implicațiile lui profunde. În atelierele creative propuse de Livia Mateiaș veți avea ocazia să pictați, dar și să explorați semnificația cuvâtului ACASĂ din mai multe perspective.” declară organizatorii.

Aveți ocazia să participați la două întâlniri prietenoase, în Parcul Uzinei. Primul atelier se va desfășura vineri, 15 iulie, iar cel de-al doilea duminică 17 iulie, ambele de la ora 18. Atelierele sunt destinate atât adulților cât și copiilor, iar participarea este gratuită.

Acasă este tema atelierelor propuse de studioul artouching. Proiectul ACASĂ este parte a proiectului ROOF, care își propune susținerea perosanelor fără adăpost și încearcă găsirea unor soluții eficiente pentru acestea. În cadrul acestui proiect Livia Mateiaș realizează o cercetare artistică asupra ceea ce înseamnă ACASĂ pentru diferiți oameni.

Dacă doriți să contribuiți la această cercetare puteți răspunde la 4 întrebări completând formularul următor: https://forms.gle/tYbPeymxgrDwEFM5A

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi la linkul evenimentului: https://fb.me/e/2NGTLziaB

*
În perioada desfășurării evenimentului se vor înregistra secvențe foto și video. Prin participarea la atelier, sunteți de acord cu utilizarea materialelor foto – video ce urmează a fi folosite de către organizatori pe platforme media şi social-media sau pentru promovarea proiectului Roof.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share