Acces la Demo Day – evenimentul final al ADRVest Accel

ADRVest Accel, programul pilot de dezvoltare antreprenorială implementat de Agenția pentru Dezvoltare Regională în parteneriat cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat, este aproape de final.

Vineri va avea loc evenimentul Demo Day, care va aduce antreprenorii față în față cu investitori, fonduri de investiții, business angels și experți în fonduri europene. Evenimentul va cuprinde sesiuni de pitching și Q&A și reprezintă o oportunitate de networking, know-how exchange, dar și de investiții în businessuri inovatoare.

Demo Day va avea loc vineri, 11 noiembrie, de la ora 18:00, la NH Hotel și va fi dedicat antreprenorilor admiși în program. Însă, în cazul în care doriți să participați la eveniment și să îi cunoașteți pe antreprenori și proiectele lor, am rugămintea să mă anunțați până mâine, la ora 15:00, pentru a vă facilita accesul.

Vă reamintim, în cadrul ADRVest Accel, timp de trei luni, 26 de antreprenori din Regiunea Vest, din 200 de înscriși, au participat la workshop-uri cu o curriculă modernă și eficientă și au beneficiat de mentoratul unor experți de top din diverse domenii de business, implicați și dedicați creșterii și transformării unor idei inovatoare în afaceri de succes.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share