Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

ACL: “Adrian Tutuianu se afla intr-un delir politic fara precedent”

10685157_10203833461169783_2111621051_n1

Comunicat de presă

 

Noua majoritate creată în Consiliul Județean Dâmbovița în jurul Alianței Creștin Liberale nu participă la ședința extraordinară convocată de președintele Adrian Țuțuianu, în această dimineață, și nici la așa-zisele negocieri anunțate de acesta, în lipsa unei transparențe care trebuia deja dovedită. Forțarea procedurilor administrative de către președintele CJD, care la ședințele de îndată din 14 și 15 octombrie a scos de pe ordinea de zi proiectele privind rectificarea bugetului propriu și repartizarea la bugetele locale ale localităților a influențelor rezultate din rectificarea bugetului de stat, reprezintă o totală lipsă de respect față de dâmbovițeni, dar și față de adversarii politici.

Adrian Țuțuianu trebuie să-și însușească jocul democratic și îi sugerăm să se înarmeze cu răbdare până luni, 20 octombrie, la ora 18.00, când consilierii majoritari ACL și independenți au convocat deja o ședință extraordinară.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița se află, de câteva zile, într-un delir politic fără precedent, proferând amenințări, jigniri și inventând așa-zise acțiuni de șantaj asupra sa. Toate aceste manifestări disperate pe care le desfășoară, fără teama de penibil, în spațiul public ne determină să considerăm că, la acest moment, nu dispune de suficientă luciditate și maturitate politică pentru o dezbatere corectă și normală privind alocarea de fonduri publice către proiectele importante de dezvoltare a județului.

 

Co-președinții ACL Dâmbovița,

Iulian Vladu și Ludovic Orban

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share