Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ACL Dambovita: “PSD se simte cu musca pe caciula”

Alianta-Crestin-Liberala-852x600-710x500Comunicat de presă

Constatând că PSD Dâmbovița aruncă pe piață așa-numite ”comunicate”, prin care răspunde politic sesizărilor făcute de ACL Dâmbovița la autoritățile îndrituite să asigure corectitudinea procesului electoral, suntem nevoiți să facem următoarele sublinieri:

  1. În mod ciudat, PSD Dâmbovița înțelege să cenzureze politic dreptul competitorilor electorali de a reclama, sesiza, contesta orice abatere de la prevederile legale, drept pe care și PSD îl are, validând impresia că se simte responsabil, însă ilustrând cum nu se poate mai bine că ”se simte cu musca pe căciulă”.
  2. Atitudinea vădit arogantă a PSD, de un paternalism electoral desuet, ascunde în subtext un mesaj de susținere a celor care au misiuni bine determinate de a împiedica desfășurarea legală a procesului electoral, dintr-o tentație arhaică – de sorginte proletcultistă – pe care acest partid o are în ADN-ul său!
  3. Reamintim PSD că autoritățile obligate să asigure desfășurarea normală a procesului electoral nu sunt nici guvernamentale, nici locale în sens administrativ, ci sunt cele definite de Legea 370/2004, respectiv Biroul Electoral Central, Biroul Electoral Județean și birourile electorale ale secțiilor de votare, învestite cu autoritate de stat pe durata procesului electoral, partidele nefiind decât competitori, și nu organizatori sau ”tutore” sui generis al alegerilor.

 

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">