Acțiuni ale polițiștilor din Dâmbovița

La data de 29 decembrie a.c., polițiștii dâmbovițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Activitățile s-au desfășurat în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale ale M.A.I., sub autoritatea Instituției Prefectului, și au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 26 de evenimente, dintre care 8 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 20 de infracțiuni.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1963 de persoane și au fost verificate 81 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate.

În atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane,  fiind controlate 336 astfel de autovehicule, precum și 20 de operatori autorizați/transportatori.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 128 de sancțiuni contravenționale, au reținut 3 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share